Scrappy CoCo Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 čus chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s nošením ipadu do školy jestli je to dobrý na zápisky atd... děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Jestli máte ve škole wifinu, tak se to používat dá celkem dobře :) ale nepočítej moc se psaním zápisů, pokud nemáš HW klávesnici, nebudeš jednoduše stíhat. Jinak jsem ho párkrát ve škole měl, v angličtině jsem si mohl nahrávat listening, popř. googlovat slovíčka či informace k jiným předmětům (pokud si profesor třeba není rady, je pak iPad jako dar z nebes). Bez internetu si ho ale ve škole moc neužiješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 no jo máme wifi (ps. budu mít ipad 3G ) no a kamoš mi říkal o nákým programu pages a že ten program je jako ztvořenej pro zápisy ve škole ... tak neivm no já jsem ho chtěl využívat především na zápisy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Na zapisky si kup netbook nebo neco s normalni klavesnici. Je asi logicke, ze neco, co ma jen klavesnici na obrazovce, nebude stvorene pro dlouhe texty - co myslis? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 já se v tpm nevyznám proto se ptám tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Možná ti to sedne na psaní, ale viděl bych to spíše na internet/krátké poznámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Na zápisky leda s HW klávesnicí, ale HW klávesnice k iPadu neni zrovna ideální. To kdybych se tu bavil o tabletu do školy tak bych bral spíš http://www.alza.cz/asus-eee-pad-transformer-tf101-hnedy-dock-d236324.htm nebo netbook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Nebo tužku a papír, jako za mých časů. Sakra, teď zním jako nějaký dědek, zatímco je mi pouhých 22 let :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.