Ravendhi Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Nemyslel jsem kdekoliv na internetu, ale v okolí mého bydliště, což je Prostějov nebo Olomouc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Nemyslel jsem kdekoliv na internetu, ale v okolí mého bydliště, což je Prostějov nebo Olomouc ;) Opravdu nevím , co na to říci . Ono je to tak těžké si je na internetu objednat ? Nejlepší kdyby ti je někdo donesl až domů , co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 v alfacompu jsou velice rychlí a spolehliví,za dva dny jsem měl DVD doma a zatim vse v pořadku (= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 No samozřejmě, že by to bylo nejlepší :wohow: Jde mi o to, že objednávat někde z internetu je zbytečné placení poštovného, protože potom si klidně můžu koupit verbatim a vyjde mě to nastejno. To je fuk, nebudeme to tady řešit, vždyť je to stejně jedno, já ze zvědavosti chci vyzkoušet ty co říkáš jak jsou nejhorší. Dám sem potom vědět jestli jsem na ně úspěšně vypálil, nebo nestály za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Děláš si srandu??? cenově to sice na stejno vyjde ale Verbatim mas pouze 10pack, přitom u Maxell 25 pack a je to stejna cena!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Aby si si nemyslel, ze ceny tovarov v eshopoch maju rovnake aj v kamennych! Pocitat hadam vies, pouzivat kalkulacku tiez, tak kde mas problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Takže jsem vyzkoušel média z aukra, které vyšly i s poštovným na 136 Kč a musím říct, že fungují naprosto perfektně :) http://aukro.cz/10ks-aone-plus-dvd-r-dl-8x-8-5gb-printable-darek-i1841929633.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.