wiimaster-er Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Zdravím,mám takový problém.Bratr zablokoval pc tak,že změnil heslo.Chtěl bych se zeptat,jestli nějak jde zjistit heslo za chodu počítače.Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Za chodu PC? A proč nevytvoříš nový profil s právy administrátora a starý nesmažeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 sou na to programy, stačí se podívat na google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiimaster-er Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 A nemohl byste mi nějaký doporučit prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Jakej máš windows, podle toho pošlem návod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 můžeš se dostat na nějakej profil? nebo budeš potřebovat program kterej to heslo rozluští tím že ho nabootuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiimaster-er Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Mám Windows 7 Předem děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 to není důležité, důležité je jestli máš nějakej profil kterej můžeš použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiimaster-er Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 ano,můžu vytvořit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 win 7 jde nějak přes flashku hacknout "prej" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiimaster-er Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 a nejde to nějak obyčejně zjistit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wiimaster-er
Zdravím,mám takový problém.Bratr zablokoval pc tak,že změnil heslo.Chtěl bych se zeptat,jestli nějak jde zjistit heslo za chodu počítače.Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.