Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

plugin usb mod

kramla

Recommended Posts

Instalace pluginu:

* rozbalte archiv buzzusbmodv2.zip a překopírujte obsah adresáře / seplugins / na MemoryStick do ms0:/ seplugins /

Pozn.: pokud již nějaký plugin používáte, tak soubory "game.txt" a "vsh.txt" nekopírujte, ale upravte obsah již existujících souborů.

* vstupte do Recovery módu (držením tlačítka R při strtu PSP)

* aktivujte přístup do paměti flash0 (Advanced -> Toggle USB (flash0)) a překopírujte soubory systemctrl.prx a vshctrl.prx z archivu buzzusbmodv2.zip do flash0:/ kn /

* v menu Plugins nastavte "Enable" (povolit) u těchto pluginů:

o usbhostfs.prx [GAME]

o usbmodgame.prx [GAME]

o usbhostfs.prx [VSH]

o usbmodvsh.prx [VSH]

* v menu Settings nestavte "Disable" (zakázat) u "Use NO-UMD"

Jak na to?

na PC:

* spusťte PSPHost v2.0

* pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu PSPHost v taskbaru a vyberte Settings

* v okénku "Directory to share over USB" zadejte cestu k adresáři ISO se soubory ISO / CSO (např.: pokud máte adresář ISO na disku D:\ ISO \, tak nastavte cestu jen jako D:\ )

* zaškrtněte políčko "Enable USB at Program Start"

na PSP:

* v menu System Settings zakažte UMD Auto-Start (Off)

* vložte UMD disk (hru, nebo demo)

* připojte USB kabel

* stiskněte čtvereček, čímž aktivujete USB

* v XMB menu zvolte položku GAME -> MemoryStick, kde byste měli vidět všechny hry z adresáře ISO na vašem PC

* vyberte hru a hrajte

dit je to tan napsany..;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak mam nastavit v plugins enabe tak u usbhostfs.prx [GAME] mam [VSH] a u usbhostfs.prx [VSH] mam [GAME] zadny pluing jsme predtim nemel a skopiroval jsem ty 2 soubory no flash0:/kn/ dal jsem prepsat udelal jsem neco spatne???? nebo to neva?

uz jsme to nastavil ale ted mi psphost v2,0 pise chybu kdyz dam zadani kde mam v pc iso... usbhost is no longer running. it may have been terminated or encontered an error .....:'(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu