kramla Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 nema nekdo navod jak spustit plugin?? stahl jsem si to http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070002 a nejak jsem to nepochopil kde to mam skopirovat... :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoKo_O Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Instalace pluginu: * rozbalte archiv buzzusbmodv2.zip a překopírujte obsah adresáře / seplugins / na MemoryStick do ms0:/ seplugins / Pozn.: pokud již nějaký plugin používáte, tak soubory "game.txt" a "vsh.txt" nekopírujte, ale upravte obsah již existujících souborů. * vstupte do Recovery módu (držením tlačítka R při strtu PSP) * aktivujte přístup do paměti flash0 (Advanced -> Toggle USB (flash0)) a překopírujte soubory systemctrl.prx a vshctrl.prx z archivu buzzusbmodv2.zip do flash0:/ kn / * v menu Plugins nastavte "Enable" (povolit) u těchto pluginů: o usbhostfs.prx [GAME] o usbmodgame.prx [GAME] o usbhostfs.prx [VSH] o usbmodvsh.prx [VSH] * v menu Settings nestavte "Disable" (zakázat) u "Use NO-UMD" Jak na to? na PC: * spusťte PSPHost v2.0 * pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu PSPHost v taskbaru a vyberte Settings * v okénku "Directory to share over USB" zadejte cestu k adresáři ISO se soubory ISO / CSO (např.: pokud máte adresář ISO na disku D:\ ISO \, tak nastavte cestu jen jako D:\ ) * zaškrtněte políčko "Enable USB at Program Start" na PSP: * v menu System Settings zakažte UMD Auto-Start (Off) * vložte UMD disk (hru, nebo demo) * připojte USB kabel * stiskněte čtvereček, čímž aktivujete USB * v XMB menu zvolte položku GAME -> MemoryStick, kde byste měli vidět všechny hry z adresáře ISO na vašem PC * vyberte hru a hrajte dit je to tan napsany..;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kramla Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 jj ja vim ale nevim kde je seplugins / na MemoryStick do ms0:/ seplugins / toto nechapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 jj ja vim ale nevim kde je seplugins / na MemoryStick do ms0:/ seplugins / toto nechapu na karte si vytvor slozku "seplugins" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kramla Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 jak mam nastavit v plugins enabe tak u usbhostfs.prx [GAME] mam [VSH] a u usbhostfs.prx [VSH] mam [GAME] zadny pluing jsme predtim nemel a skopiroval jsem ty 2 soubory no flash0:/kn/ dal jsem prepsat udelal jsem neco spatne???? nebo to neva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kramla Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 jak mam nastavit v plugins enabe tak u usbhostfs.prx [GAME] mam [VSH] a u usbhostfs.prx [VSH] mam [GAME] zadny pluing jsme predtim nemel a skopiroval jsem ty 2 soubory no flash0:/kn/ dal jsem prepsat udelal jsem neco spatne???? nebo to neva? uz jsme to nastavil ale ted mi psphost v2,0 pise chybu kdyz dam zadani kde mam v pc iso... usbhost is no longer running. it may have been terminated or encontered an error .....:'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts