Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Připojení k internetu ???

downhillberry

Recommended Posts

to mám. my máme vlastní net a nick znám najde mi to net je tam síla signálu ale když se chci připojit tak mi to píše něco o IP víš přes tohle sem uplně ♥♥♥♥ byl bych rád abys mi to prosím vysvětlil dopodrobna. Mám ho dnes nový tak že jak bych měl postupovat. Byl bych ti moc vděčný. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tvoje heslo k WI-FI, který jsi si dával jako zabezpečení WI-FI sítě, pokud ještě heslo nemáš, tak to honem naprav (protože takhle na tobě může kdokoliv parazitovat a mít z tvé wi-fi internet zdarma) u většiny routerů musíš v prohlížeči na PC zadat do panelu adres 192.168.1.1poté zadat jméno a heslo routeru (většinou je oboje admin nebo default) pak najet do kategorie WI-FI security (nebo podobně) tam nastavit WPA a zadat nějaké složité heslo, pak to jen uložit a to heslo co jsi si vymyslel zadat do PSP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu