downhillberry Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Dobrý den mohl by mě tady prosím někdo poradit jak se mám připojit na net ? Nevím co mám zmáčknout a podržet něco AOSS atd. Prosím poradte. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 potřebuješ znát heslo a nick internetu,pak to už pojede na 100% (a musíš mít WIFI) a musíš mít zapnuté wlan na horním povrchu PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downhillberry Odesláno Září 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 to mám. my máme vlastní net a nick znám najde mi to net je tam síla signálu ale když se chci připojit tak mi to píše něco o IP víš přes tohle sem uplně ♥♥♥♥ byl bych rád abys mi to prosím vysvětlil dopodrobna. Mám ho dnes nový tak že jak bych měl postupovat. Byl bych ti moc vděčný. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 ne AOSS, ale dej Scan a to ti najde jmeno vasi WIFI a potom zadas heslo ... a pro lepsi prohlizeni si stahni NetFront .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downhillberry Odesláno Září 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 ale jaky heslo ?? :) kde ho mám vzít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Najdi ho v PC,ale už nevim kde v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downhillberry Odesláno Září 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 vůbec newim kde bych měl hledat a co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 No tvoje heslo k WI-FI, který jsi si dával jako zabezpečení WI-FI sítě, pokud ještě heslo nemáš, tak to honem naprav (protože takhle na tobě může kdokoliv parazitovat a mít z tvé wi-fi internet zdarma) u většiny routerů musíš v prohlížeči na PC zadat do panelu adres 192.168.1.1poté zadat jméno a heslo routeru (většinou je oboje admin nebo default) pak najet do kategorie WI-FI security (nebo podobně) tam nastavit WPA a zadat nějaké složité heslo, pak to jen uložit a to heslo co jsi si vymyslel zadat do PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downhillberry Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Už jsem na to přišel moc vám všem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.