Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
zdar, už někdo donutil vyjet safety car nebo se mu poštěstilo a vyjel z nějakého důvodu? Hraji karieru a mám mod na 20%. jinak super nemohl jsem se dočkat.

Ve Valencii a v Monacu ( tam jsem kroužil za sc asi 4 kola ) ale nabourany auto jsem nikde nepotkal,natozpak aby jsi treba videl jak ho jerabem odstranujou....Snad se to zlepší,ja osobne jsem zvedavej jak bude sc fungovat v multiplayeru

Odesláno

Mě se zdá, že při zapnutém automatickém řazení to nějak blbne, hlavně teda na nižších převodových stupních (v zatáčkách). Nevím jak to blíže vysvětlit, jako kdyby ten automat neuměl podřazovat ve správných chvílích. Nikomu z vás to nic takového nedělá? Buď se mi to fakt jenom zdá, nebo přejdu na manuál :D Jinak je to parádní hra, safety car jsem teda ještě neviděl, tak sem na to zvědavej

Odesláno
Mě se zdá, že při zapnutém automatickém řazení to nějak blbne, hlavně teda na nižších převodových stupních (v zatáčkách). Nevím jak to blíže vysvětlit, jako kdyby ten automat neuměl podřazovat ve správných chvílích. Nikomu z vás to nic takového nedělá? Buď se mi to fakt jenom zdá, nebo přejdu na manuál :D Jinak je to parádní hra, safety car jsem teda ještě neviděl, tak sem na to zvědavej

v první sezone jsem jezdil s lotusem a to sami,ve druhy dostanes kers a je to uplne jina hra !!! pak jsem dostal redbull a je to mazec !!! rychlejší,rychlejší prevodovka a mnohem vetsi polomer otaceni kol !

Odesláno
ja jezdim s force india :D a hned prvni sezona DRS a Kers ♥♥

Já jsem měl pouze DRS, jinak v multaku me zamrzela jedna vec...Týpek to do me v první zatáčce narval,přes trávník jsem v nekontrolovatelnym smyku předjel asi 3 auta a hned jsem dostal penalizaci + 20 min za způsobení nehody (i když jsem za to nemohl) a za neférové předjetí...snad s tim casem neco udělaj...

Odesláno
btw kdyz nevis tak nemluv, trosku zkoukni prohlaseni CodeMasteru na GamesComu o F1 2011!!

Pošli odkaz :) text/video :) sledoval jsem F1 dost a nic takvoého nepadlo

Nikdo se tu nehádá snad mi pošle nějaký odkaz kde to je zřetelně daný tak se mu klidně omluvím...ale ani na googlu ne a ne nic najit.

Odesláno

Tak jsem zatím odjel první 4 závody v sezóně a vždycky bylo na tréningy a kvalifikaci hezky a při závodě ve všech čtyřech závodech pršelo... Safety car zatím nikde... Teda v prvním závodě možná vyjelo, protože sem to rozflákal o zátarasy, ale to už se nedozvím :D Jinak to DRS a KERS jsou užitečné věci, v Shanghaji jsem to za použití obou rozjel na 339 km/h :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu