FeebeE Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 ještě že to dneska vyšlo na pc. budu si to moct na notesu zahrát, když mám starý flash :) Citovat
koren5 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 zdar, už někdo donutil vyjet safety car nebo se mu poštěstilo a vyjel z nějakého důvodu? Hraji karieru a mám mod na 20%. jinak super nemohl jsem se dočkat. Citovat
onefootman Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 zdar, už někdo donutil vyjet safety car nebo se mu poštěstilo a vyjel z nějakého důvodu? Hraji karieru a mám mod na 20%. jinak super nemohl jsem se dočkat. Ve Valencii a v Monacu ( tam jsem kroužil za sc asi 4 kola ) ale nabourany auto jsem nikde nepotkal,natozpak aby jsi treba videl jak ho jerabem odstranujou....Snad se to zlepší,ja osobne jsem zvedavej jak bude sc fungovat v multiplayeru Citovat
SergioRamos Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 Co je to prosím vás za update, který to chce nahrát? Poslední mám nahraný a mám taky LT+1.9 a novej Dash. 13599 ... jen se ptám aby mi to zase nesmazalo flash, nebo něco podobného..díky Citovat
Teews141 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat... mam flash LT+1.9 a dashboard: 2.0.13146 a když vložim dvd tak to po mě chce update...už se mi stalo že jsem takhle updatoval z jiné hry a smazalo mi to flash.....je toto ten samý případ? Předem děkuji za odpověď... Citovat
onefootman Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 Co říkáte na trat Yas Marina na ten barak co meni barvy? me to vyrazilo dech... Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 22, 2011 Co říkáte na trat Yas Marina na ten barak co meni barvy? me to vyrazilo dech... EDIT: tak uz je hra v databázi abx Citovat
mr.hajny Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Odesláno Září 22, 2011 Tak safety car...není ! psalo seto už v hodně článcích8) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Odesláno Září 22, 2011 Tak safety car...není ! psalo seto už v hodně článcích8) ? http://www.youtube.com/watch?v=bjf-nqkoGx0 Citovat
mr.hajny Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Odesláno Září 22, 2011 ?http://www.youtube.com/watch?v=bjf-nqkoGx0 děkuju moc..tak to se těším ještě víc...jen se to psalo že nato není nějaká licence. Citovat
mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Je tam safety car,a zatim pecka hra,Onefootman tak co ozvi se :DD Citovat
DeviR1 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Mě se zdá, že při zapnutém automatickém řazení to nějak blbne, hlavně teda na nižších převodových stupních (v zatáčkách). Nevím jak to blíže vysvětlit, jako kdyby ten automat neuměl podřazovat ve správných chvílích. Nikomu z vás to nic takového nedělá? Buď se mi to fakt jenom zdá, nebo přejdu na manuál :D Jinak je to parádní hra, safety car jsem teda ještě neviděl, tak sem na to zvědavej Citovat
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Mě se zdá, že při zapnutém automatickém řazení to nějak blbne, hlavně teda na nižších převodových stupních (v zatáčkách). Nevím jak to blíže vysvětlit, jako kdyby ten automat neuměl podřazovat ve správných chvílích. Nikomu z vás to nic takového nedělá? Buď se mi to fakt jenom zdá, nebo přejdu na manuál :D Jinak je to parádní hra, safety car jsem teda ještě neviděl, tak sem na to zvědavej v první sezone jsem jezdil s lotusem a to sami,ve druhy dostanes kers a je to uplne jina hra !!! pak jsem dostal redbull a je to mazec !!! rychlejší,rychlejší prevodovka a mnohem vetsi polomer otaceni kol ! Citovat
mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 ja jezdim s force india :D a hned prvni sezona DRS a Kers ♥♥ Citovat
Dudu27 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 musim rict, ze tenhle rok F1cky jsou mazec...fak pecka Citovat
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 ja jezdim s force india :D a hned prvni sezona DRS a Kers ♥♥ Já jsem měl pouze DRS, jinak v multaku me zamrzela jedna vec...Týpek to do me v první zatáčce narval,přes trávník jsem v nekontrolovatelnym smyku předjel asi 3 auta a hned jsem dostal penalizaci + 20 min za způsobení nehody (i když jsem za to nemohl) a za neférové předjetí...snad s tim casem neco udělaj... Citovat
mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Safety car nevyjizdi kvuly bouračkma ale hlavne kvuli nepříznivému počasí,CodeMaster uváděl že budes moct SC řídit... Citovat
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Safety car nevyjizdi kvuly bouračkma ale hlavne kvuli nepříznivému počasí,CodeMaster uváděl že budes moct SC řídit... vyjíždí,ale to auto musí bejt total na odpis,pokud je po kolizi schopný jet tak nevyjede Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Safety car nevyjizdi kvuly bouračkma ale hlavne kvuli nepříznivému počasí,CodeMaster uváděl že budes moct SC řídit... jako když začne pršet tak vyjede doku nepřestane?a co když přší furt?... btw CS nic takového neříkali...navíc licenci na SC dostali za 5 12 Citovat
mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 btw kdyz nevis tak nemluv, trosku zkoukni prohlaseni CodeMasteru na GamesComu o F1 2011!! Citovat
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 No tak se tu nehadejte,asi se vsichni shodneme ze dostat sc na trat neni nic jednoduchyho,me se to povedlo ale tim ze jsem sestrelil typka,dostal penalizaci jako blazen a pak sc vyjel.. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 btw kdyz nevis tak nemluv, trosku zkoukni prohlaseni CodeMasteru na GamesComu o F1 2011!! Pošli odkaz :) text/video :) sledoval jsem F1 dost a nic takvoého nepadlo Nikdo se tu nehádá snad mi pošle nějaký odkaz kde to je zřetelně daný tak se mu klidně omluvím...ale ani na googlu ne a ne nic najit. Citovat
DeviR1 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Tak jsem zatím odjel první 4 závody v sezóně a vždycky bylo na tréningy a kvalifikaci hezky a při závodě ve všech čtyřech závodech pršelo... Safety car zatím nikde... Teda v prvním závodě možná vyjelo, protože sem to rozflákal o zátarasy, ale to už se nedozvím :D Jinak to DRS a KERS jsou užitečné věci, v Shanghaji jsem to za použití obou rozjel na 339 km/h :) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 Mě by zajímalo jak je to s tím SC a počasím jestli vyjíždí nebo jak Citovat
trish Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 tak sc jsem měl při druhém závodě v malajsii za deště a po kolizi,jinak mám nastaveno 50% závodu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.