Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2011

onefootman

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Tak po noci stravene u F1 jsem zjistil par veci ktera me nepotěšili

1) pokud ste hrali F1 2010 tak ste si nejspíše všimli ze kdyz v F1 2011 jezdite tak je neuvěřitelně jednoduche se dostat ze 24 místa na 1 behem par vteřin,coz se u 2010 nestalo. u 2011 je proste hra o hodne jednoduší coz me sere:cheesygrin:

2) kdyz jsem odjel prvni sezonu tak misto aby jako ve 2010 byl na čele Vettel,Button nebo Hamilton, mam na čele Rosberga,Maldolada nebo Peréze,coz by se v realu asi nestavalo ,natož aby byl Redbull s Ferrari stájí nekde na konci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem teda odjel jenom 4 závody, ale dvakrát vyhrál Alonso, jednou Weber a jednou Hamilton. Takže s tím bych problém neměl... Ale s tím předjížděním mě to taky štve, většinou jsem startoval tak kolem 10. - 15. místa a hned po startu jsem se vždycky dostal do první pětky, jednou dokonce na 1.místo. Ještě zkusím upravit obtížnost a uvidím...

Odkaz ke komentáři

Asi bude lepší vysvětlit to lépe: Hraju to na druhou nejtěžší obtížnost, přičemž jsem nechal zapnuté některé "pomocníky". Jakmile to všechno vypnu a nastavím inteligenci soupeřů na nejtěžší, tak než zajedu první kolo, tak absolvuju 3x hodiny, pokud rovnou neskončím v bariéře. Chybí mi tam nějaké nastavení, kde by byl nějaký kompromis. Buď je to lehké, nebo těžké. Ale je pravda, že to správné nastavení pořád hledám a ve finále bych chtěl jezdit se vším vypnutým. Takže tak.

Odkaz ke komentáři

cau parmeni..mam jen dotaz mam nejnovejsi db a flash LT+ 1.91 a stahl jsem si F1 z share.rapidu a nejede me to a chce to update requiered ( an upadate must be applied to your console to play this game. if you decline this update,you wont be able to play this game. Do you want to apply the update now?...tak vubec nevim proc to po me chce!! Mam za to ze by to melo normalne frcet kdyz mam novej flash i db...diky za odpoved

Odkaz ke komentáři

Mohl by mi někdo prosím vás vysvětlit, jak je to používáním DRS? Pochopil jsem, že jsou určeny pouze určité části tratí, kde by se DRS mělo používat a taky že by mělo být použito pouze pokud chcete někoho předjet. Ale mě to jde použít vždycky a všude, tak nevím.

Odkaz ke komentáři

Mohl by mi někdo prosím vás vysvětlit, jak je to používáním DRS? Pochopil jsem, že jsou určeny pouze určité části tratí, kde by se DRS mělo používat a taky že by mělo být použito pouze pokud chcete někoho předjet. Ale mě to jde použít vždycky a všude, tak nevím.

drs můžeš použít všude pouze v kvalifikaci,a v závodech cca po 3 kole (jak kde) a jen pokud seš kousek za jinym jezdcem k předjetí

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych poradit, při startu se nemůžu rozjet, mám vše na nejlehčí a pořád mám jedničku a nejede a když pomačkam všechno tak se sice rozjedu, ale jsem nějaký zpomalený. Už jsem normálně jezdil a vše v pohodě, ale musel jsem něco zk....t. Poradí někdo co dělat?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu