Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2011

onefootman

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite co znamena to cislo v tom kolecku co je u casomiry....diky

Je to "požadavek" týmu,místo na kterým máš dojet aby byli spokojený.Červená barva znamená že si pod limitem,zelená je OK.

BTW:V první sezoně jsem odklepnul v Suzuce smlouvu s Toro Rosso,co by se stalo kdybych do konce sezony žádnou smlouvu nepotvrdil?A jaký nabídky jste v první sezoně dostaly,mimo týmu ktery jsou dostupný na začátku sezony?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
tak jsem vyhral kvalifikaci ale na start mě vyhodily o 10 přiček dozadu ale proč?použival jsem drs a tu druhou vychytavku a vcelku jsem ji vyhral suvereně ale startoval jsem nakone až z 11 nic mi nepsali....že dělam něco špatně nebo proti pravidlum...

Heh to jsou penalizace ;) 1 penalizace 10 sekund nebo chyba v kvalifikaci 5 míst dozadu

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Lidi poradte,rozjel jsem F1 2011,zkouším závodit,samozřejmě na nejlehčí úroven,ale to znamená že prakticky stačí držet plyn a zatáčet,ono to samo bzdí.Když si přibrzdím sám,tak skoro zastavím.Je to úrovní???Na těžší úrovně se to dá vypnout a jezdit podle sebe???Když jezdím jen s tím plynem,tak mě to nebaví a stejně jsem 24,jakoby to rychleji nejelo nebo nevím kde je chyba???

Odkaz ke komentáři

Lidi poradte,rozjel jsem F1 2011,zkouším závodit,samozřejmě na nejlehčí úroven,ale to znamená že prakticky stačí držet plyn a zatáčet,ono to samo bzdí.Když si přibrzdím sám,tak skoro zastavím.Je to úrovní???Na těžší úrovně se to dá vypnout a jezdit podle sebe???Když jezdím jen s tím plynem,tak mě to nebaví a stejně jsem 24,jakoby to rychleji nejelo nebo nevím kde je chyba???
jo je to v nastavení auta, musíš vypnout automatické dobržďování , toť vše. A tím pádem se ti změní z obtížnosti easy na custom a budeš konečně brzdit sám.
Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Cafte.skusal som aplikovat Patch 2 oznaceny ako tu00000003_00000000 ktory som stiahol z tadeto http://www.xbuc.net/?details=F1 2011

Stiahnuty subor som nakopiroval na HDD do Partition3 do Cache

Po spusteni hry a potom naslednej kontrole uz to tam nebolo.

A teda sa pytam je tento patch aplikovany??

Lebo mne sa zda ze nieje. Mapr. mala by byt opravena chyba kedy AI su na mokru prilis rychli no ja ked hram tak na mokru su 3s na kolo rychlejsi. Mala by byt aj opravena chyba 11/11 pri nastavovani tlmicov a to sa mi zda ze stale funguje tak ako pred tym.

Ako zistim ci je update aplikovany??

Dik

Odkaz ke komentáři

Já jsem měl pouze DRS, jinak v multaku me zamrzela jedna vec r4...Týpek to do me v první zatáčce narval,přes trávník jsem v nekontrolovatelnym smyku předjel asi 3 auta a hned jsem dostal penalizaci + 20 min za způsobení nehody (i když jsem za to nemohl) a za neférové předjetí...snad s tim casem neco udělaj...

Nevím jak to blíže vysvětlit, jako kdyby ten automat neuměl podřazovat ve správných chvílích. Nikomu z vás to nic takového nedělá? Buď se mi to fakt jenom zdá, nebo přejdu na manuál :D Jinak je to parádní hra, safety car jsem teda ještě neviděl, tak sem na to zvědavej

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Zdravím, zatiaľ som nestiahol ale mám F1 2010 ... ale chcel by som sa opýtať či sa dá hrať mód "rozdelená obrazovka" ... napríklad keď by som chcel hrať s kamarátmi či sa dá hrať 4 alebo tak. Ďakujem

Nedá v F1 2010 není split screen (rozdělená obrazovka). Můžes ale hrát mulťák přes Live (když uděláte partu). F1 2010 alespoň ještě nemá online pass...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu