Ranking Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ahoj, prosim vas mam x360 s machanikou benq a chci se zeptat jak to momentalne vypada s novym fw na benq. Jaky je posledni a jak dlouho by tak mohl fungovat? Cetl jsem totiz ze microsoft vytvari nejakej novej dashboard do x360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Aktuální verze je LT+ v1.91. Momentálně se pracuje na LT+ 2.0, který přinese podporu XGD3 záloh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 promin ale mohl by mi nekdo vysvetlit co to ta XGD3 zaloha vubec je?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 promin ale mohl by mi nekdo vysvetlit co to ta XGD3 zaloha vubec je?:? Originální hra byla do teďka ve formátu XGD2 a pálence se říká záloha . Nový formát ukládání dat na DVD je XGD3 a zatím ještě nebylo vyřešeno , jak vypalovat a jakým programem zálohy . Také ještě není FW flashe , který by potom tyto zálohy dokázal spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Aha, diky moc, pochopeno. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ranking
Ahoj,
prosim vas mam x360 s machanikou benq a chci se zeptat jak to momentalne vypada s novym fw na benq. Jaky je posledni a jak dlouho by tak mohl fungovat? Cetl jsem totiz ze microsoft vytvari nejakej novej dashboard do x360.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.