dragonetti Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Zdar lidi, máte někdo zkušenosti s internet shopem gamehouse.cz? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Gamehouse super obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 presne....doporucuju:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Mam xko a asi deset her z gamehousu.... Podle me jeden z nejkvalitnejsich hernich internetovych obchodu....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Pro mě jediný ( zatím ) internetový obchod, u kterého se nikdy nemusím bát že by bylo něco v nepořádku ;) DOPORUČUJI ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 ja ti jest muzu doporucit playcentrum.cz:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 JJ playcentrum a gamehouse - jedny z nej herních obchodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Září 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Supr diky. Potrebuju nakoupit nejake ty vecicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 a co www.hry-presto.cz nebo 1game.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 1game mám pár zkušeností...bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoulinka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Gamehaus jsme z klukama kupovali xko a pak ještě nějaký píčovinky okolo, ale bezva je i presto cz....jsou fakt dobrý...já u nich kupoval hry už na ps1 a ted na xko a opravdu nanejvíc spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 www.playcentrum.cz obědnal sem ve čtvrtek v 00:15 a v pátek ráno mi to u baráku dával pošták :) už dvakrát sem tam obědnával a super samozřejmě dyž to je skladem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 www.surtep.cz doporucuju:)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 playcentrum je dobry:cheesygrin: ale ted tam maj trochu zmatek kamarad si objednal psp a nejaky pouzdro:arrow:. pouzdro nebylo skladem tak chvili počkal potom:arrow: přisli ale nebyla tam černa barva :arrow:tak čekal znova přisli pouzdra v černy barve:arrow: ale už nebyli sklade zase černý ps-ka. já sem takovej problem neměl me prislo psp druhy den od objednaní a parim porád:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Zdar lidi, máte někdo zkušenosti s internet shopem gamehouse.cz? DíkyMám špatné zkušenosti s tímto shopem.Píšou tam kolikrát "skladem" a skutek utekl.Takhle by se chovat neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 mám ted čerstvou a skvělou zkušenost s www.hry-presto.cz koupil jsem tam hdd 120 gb za neuvěřitelnou cenu vše funkční v pohodě .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Hernipriskusenstvi.cz a Xboxline a JRC jsou nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Výbornej obchod dobré zkušnosti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Tak tady já nenakupuju. Já veřím playcentrum.cz a sem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Dotaz.. má někdo zkušenosti s www.prodejher.cz ??? Chci si tam koupit xbox diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 prodejher.cz nikdy.. viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=4697&highlight=prodejher http://console-forum.net/showthread.php?t=15407&highlight=prodejher http://console-forum.net/search.php?searchid=1935936&pp=25&page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.