GonyCZ Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Dobrý den stal se velký problém stahl jsem si nhl 2012 a dal jsem aktualizaci z cd a vyhodilo mi tuto chybu Can´t read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update. If the problem persists, visit www.xbox.com/support. Status Code: 3151-335A-B800-0F00-C000-0034 Dokáže mi někdo prosím poradit, jak se toho zbavit? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom musíš dokončit aktualizaci DB na 13146 Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Potom můžeš aktualizovat ještě jednou rovnou na 13599 a znova xbox nechat flashnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos.vajdak Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 zdarec mám úplně stejný problém díky nhl 12 ale nejde to updatovat ani z cd ani z flashky vlbec mi to nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 tak paráda, návod podle toro mi fungoval! vyčistil jsem cache a updatnul přes flešku a konečně se mi dashboard aktualizoval :-) díky za radu, konečně je xko komplet, nový FW 2.0 i nejnovější dashboard :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certisko Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 TORO je bůh, funguje i při erroru s koncovým čtyřčíslím 0013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnywild Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 me to proste nejak nechce jit:(nevim co stim...nejhrosi se je ze ja se nedostanu do Console setting abych zjistil jaky mam dashboard...uz jsem zkusil asi 5 druhu a porat stejna chyba...zkousel jsem vsechny mozny navody na netu ale porad nic..co stim mam delat?poradte prosim??strcil jsem tam Kinect Sports Seassons Two...a po tom me tam nabehla ta hlaska...Status code 3151-351F-B800-0F00-C000-0013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnywild Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 proste vezmu flashku naformatuju ji na FAT32 stahnu tu aktualizaci..rozbalim ji v WinRARu a to co se me rozbali tak nahraju na tu flashku a strcim ji do vypnuty konzole a pak ji zapnu..napise to neco jako ze to zacina auktualizovat ale pak me to skoci zpet na tu hlasku stim status codem...tak co delam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 1. Vymaž cache xboxu podržením tlačítka pro párování ovladačů a zapni konzolu tlačítkem na ní. Tlačítko párování drž tak dlouho dokud konzola uplně nenaběhne, i když nakonec skončí chybovou hláškou. 2. Jak nahrát update už víš a funguje ti to, jen potřebuješ ten správný a to má být 13599, protože ten se ti z kinect sports chtěl nahrát. 3. Pokud to nepomůže, tak jedině poslat flasherovi, aby tam nahrál originální firmware a s tím by to aktualizovat jít mělo, to už si poradí on. Myslím, že romik to už několikrát řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.