Jump to content
  • 0

Instal game

Tomas007

Question

Mám dotaz = koupil jsem si nový xbox slim (dříve jsem měl FAT) kde když jsem si naistaloval hru, tak se dvd v mechanice protočilo jen na začátku a poté mechanika vůbec nepracovala a mohla se hra i vyndat z mechaniky během hry. Ale u SLIM hru nainstaluju, a po spuštění hry i během hraní hry se dvd stále točí v mechanice (sice hodně málo ale točí se) a když dám vysunout dvd hra se přeruší a naskočí dashboard, to potom tedá nemá smysl tu hru instalovat když ta mechanika neustále pracuje. Je toto normální ?? Nemám něco špatně v nastavení ??

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Není možné když hru máš nainstalovanou na HDD aby jsi hru vyndal z DVD . Je to naprostý nesmysl něco takového tvrdit . Instalovat hry na HDD není zbytečné - Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her . Hraním jen z DVD po dvou až třech letech mechanika odchází - je to ověřené u kamaráda . Už dvakrát musel nechat seřídit laser .

• 0

Naprostá blbost, abys mohl nainstalovanou hru (DVD) vyndat z mechaniky při jejím hraní. Nešlo to ani u fat ani u slim. Jinak samozřejmě, že instalace má smysl a žádné nastavení kolem toho není. Mně se ale také jednou stalo, že jsme nainstaloval hru (monopoly streets) a stejně mi přišlo, že se nějaká data načítají z DVD, takže možná myslíš toto. Ale rozdíl mezi FAT a SLIM u instalace her rozhodně není, měl jsem obě konzole, na obě jsme používal HDD k instalaci her a mohu to potvrdit. Ta zkušenost s monopoly je z fata

• 0

Ano, hra se zcela spolehlivě shodí do Dashe.

K točení mechaniky: I kdyby to tak bylo a mechanika se točila, opotřebuje se maximálně motorek, který diskem točí. Naproti tomu když se hra z disku čte, pracuje optika. A tam je samozřejmě nejvíc problémů. Slim ale nemám, takže nemůžu posoudit, zda v tomhle pravdu máš, nebo se ti to jen zdá.

• 0
Nějak se mi tomu nechce věřit, prosím teda někoho kdo má XBOX FAT s flashem, aby nainstalovanou hru na HDD spustil a po spuštění hry zmačkl eject, tak jestli se hra přeruší. Dost mě to zajímá, díky moc.

Hra se přeruší, měl jsem FAT s flashem a bylo to tak. Nevím tedy, co máš za zázračný xbox ty, ale je to úplně normální, že s hra vrací do DB.

Jinak já mám teď SLIM a instaluju na HDD všechny hry a mohu prostě potvrdit, že se mechanika netočí, naopak je naprsto zřetlené, jak se roztočí při spuštění a pak hned ztichne...

• 0
Nějak se mi tomu nechce věřit, prosím teda někoho kdo má XBOX FAT s flashem, aby nainstalovanou hru na HDD spustil a po spuštění hry zmačkl eject, tak jestli se hra přeruší. Dost mě to zajímá, díky moc.

Taky se přídávám k ostatním. Nainstalovaná hra na HDD, DVD se v mechanice netočí, při eject se hra vypne.