sokol2 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Ahoj mel jsem v konzoli F.W 3.55.... hral jsem hry normalne z hd pres multimana a rogero.... tuhle jsem si stahl hru a ta potrebovala jiny f.w a ja jsem to odklikl a ted mi tam skocilo f.w, 3.60 a jsem ulne ko.... mam jeste nejakou moznost zahrat si stahovane hry z hd.... ma uz nekdo lek na 3.60???? diky za kazde info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Ne zatím bez odborného zásahu do konzole neuspěješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol2 Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 a dela nekdo odborny zasah????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Jedině snad tohle, ale to si určitě taky našel když si hledal.... http://www.ps3hax.net/2011/08/noob-tutorial-how-to-downgradeflash-your-ps3-from-firmware-3-70-to-3-55-via-progskeetteensy-and-install-3-55-kmeaw-cfw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Rutas to je to o čem mluvim, musis do PS3 naletovat spoustu dratků, to chce zásah člověka znalého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 A jak se ptal sokol2, nevíš o někom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Vykašli sa na to. Nemá zmyseľ tam nič dorábať. Maximálne sa ti môže stať, že tzv. odborný zásah ti odpáli konzolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.