Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Co je to pojem "FAKE" ? - V PSP se to používá hlavně kolem karet. Fake je z Angličitny Falešný/Padělany. Fake karta má pomalé načítání, občas dokonce menší velikost, než je udávaná. Viz. Topic pro začátečníky co mám v podpisu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oglop Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Co je to pojem "FAKE" ? - V PSP se to používá hlavně kolem karet. Fake je z Angličitny Falešný/Padělany. Fake karta má pomalé načítání, občas dokonce menší velikost, než je udávaná.Viz. Topic pro začátečníky co mám v podpisu;) Mno andlicky umim dobře si myslim takže FAKE mi bylo jasný a podle toho co sem si všechno přečet mi to pomalu začínalo být jasný:blink: Každopádně dík za odpověĎ ted už je mi to na 100% jasný o čem tu je řeč. Ale stejně je technologicky nemožný udělat 1 GB kartu která ba měla přesně 1 GB. Kolik může být ztráta velikosti u takový karty? +- v % prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Mno andlicky umim dobře si myslim takže FAKE mi bylo jasný a podle toho co sem si všechno přečet mi to pomalu začínalo být jasný:blink:Každopádně dík za odpověĎ ted už je mi to na 100% jasný o čem tu je řeč. Ale stejně je technologicky nemožný udělat 1 GB kartu která ba měla přesně 1 GB. Kolik může být ztráta velikosti u takový karty? +- v % prosim U Fake karty? Velikost u ní je nestabilní, proto nelze určit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oglop Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 U Fake karty? Velikost u ní je nestabilní, proto nelze určit. aha takže je velikost jednou taková jednou maková, podle toho jak se ráno probudim asi že? jesli tu moc otravuju tak mě zaraž nebo pošli link někam kde se dočtu sám, já su duša zvídavá:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 V pohodě:) Ano, jednou taková a podruhé taková. Projdi si topic pro začátečníky co mám v podpisu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oglop Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 V pohodě:) Ano, jednou taková a podruhé taková.Projdi si topic pro začátečníky co mám v podpisu;) JO ten topic už sem četl nesčetně krát, čet sem ho hned poprvé když sem tu byl a díky tomuhle webu a vaší ochotě sem se toho už hodně dověděl. dík moc tedka sem dodělal test jedný karty mojí karty 1GB a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 moje fake ma lepsi hodnoty :D:D takze taky fake ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oglop Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 moje fake ma lepsi hodnoty :D:D takze taky fake ;-) já tomu sice ještě zas tak moc nerozumim, ale asi je mi to jedno :cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty0204 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 mam psp 2000 4.01 v3 dal sem to do PSP/GAME a kdyz to zapnu tak mi to napise THE game could not be started ,co mam delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 mam psp 2000 4.01 v3 dal sem to do PSP/GAME a kdyz to zapnu tak mi to napise THE game could not be started ,co mam delat ? Si precti navod ty kastane... :roll: "Pokud chcete tester spustit na PSP Slim nebo na PSP Fat bez 1.5 kernelu, budete pro spusteni potrebovat eLoader" Edit: Aha, ty ani nemas CF, v tom pripade tester nespustis. Nebo muzes zkusit tenhle zpusob overeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jaj..taky mam fake :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheat Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Koupil jsem pres aukro Sony mark2 8gb a mam luxusni cteni 14-15MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 No.. to je u normalnich SanDisku zcela bezne.. Maji i vetsi.. Spis jaky mas zapis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 pude mi test spustit na CFWEnableru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 omlouvam se nejspis uz to tady nekde bude jsem cerstvim vlastnikem psp a chci se zeptat co je to ta fake karta dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 fake=falešná, má pomalejší čtení, menší velikost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak sem si taky udelal test a tady je vysledek Je to FAKE nebo noFAKE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 no.. to cteni je celkem spatny a zapis je super od 32 do 64kB.. jinak ta krivka pada na dost hrozne (vetsinou fake..) hodnoty.. u magicgate mas supported nebo unkown? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 mam tam supported Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak sem si udelal taky test vyslo mi tohle je to fake nebo nofake? Jinak mam taky supported Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 to tvoje je na 100% noFAKE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak jsem si taky udělal test,u obojích karet je MagicGate: Supported...Na obou kartách se mi neseká ani 1 hra. 4 GB SanDisk: 2 GB Sony: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 hee je ta ma Fake nebo ne? http://www.edisk.cz/stahni/80203/result-15-7-2009_10_33_2.png_4.76KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Nevím,jestli je to Fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Vypada jako fake. Kdyz najedes v xmb na kartu a das trojuhelnik, das information, tak co mas u MagicGate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.