mickey69 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 jj mam to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 hele de tenhle tester i na CFWenableru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Ale co tam mas? Supported/Unkown nebo neco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Ale co tam mas? Supported/Unkown nebo neco jinyho? no supoted co to je ? suported Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 no supported = neoriginalni karta = fake supported = origo karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Unkown = fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 jeste doporucuju vypnout pluginy protoze mi nektere ovlivnili to supported i kdyz je karta no fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGr Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Co moje karta? U MagicGate mi to pise unknown. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 fake.. ale cteni je dobre a zapis tak hrozny neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Teď jsem zjístil že už mám doma 3 fake kartu z dealextreame :dozey: Příště si koupím origo,nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Na dealextreme prodavaji no-name produkty. Pokud tam neni psano genuine, je to pouha napodobenina, ne original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGr Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Tak ja nevim. Koupil jsem novou kartu-SanDisk UltraII, je na ni napsano 30MB/s. U MagicGate pise supported, vysledek testu viz nize, ale GOW se mi obcas lehce sekne. Nechapu to, kamos ma tu stejnou kartu, ale zadny problem s ni nema. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Origo karta, to že se ti občas sekne GOW může být taktování. Recovery Menu -> CPU Speed 333MHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGr Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 CPU jsem nastavil na 333, ale zadna zmena. Muze byt treba spatne ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Může to být tim, že je to CSO, převeď do ISO pomocí CSOnDAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGr Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Prave, ze je to ISO. Proto nechapu, ze se to kouse. Nevim, jestli nestiha zapisovat nebo cist, ale najednou se strasne rozblika ledka karty a zacne se to kousat, stava se to na par 2-3 vterin a u jednoho video(v GOW)se zacalo kousat asi tak na dvacet vterin. Nerozumim tomu. Kde mam hledat chybu, v tom ISO souboru, v karte, v PSP ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 je to fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Mam slim 3k a jak se dela stym eloaderem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Mam slim 3k a jak se dela stym eloaderem ? Stahneš Eloader a stáhneš ten test, všechno vyextrahuješ a nakopíruješ do PSP/GAME... A potom spustíš Eloader a tam v menu vybereš ten test ( na to přijdeš hned po spuštění). Předpokládám že máš CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jde tohle i na cfwenableru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jde tohle i na cfwenableru ? Jo jde, mám to odzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Dik ale kdyz mam tedka 5.03 Gen-A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 .. tak to zkus :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Super toto je asi nofake že ? :cheesygrin: http://img255.imageshack.us/i/result392009225611.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Spis fake. Zapis je silenej a cela krivka je dost.. "nestabilni". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.