tiger01 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 :coolp:mas ten graf podobny jako ja, testovalo se to asi ctvrt hodiny, nevim presne..:sorry: EDIT:uz mam hru asasins creed a neseka se to takze asi neni fake + mam psane magic supported :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasss Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak jsem zkoušel otcovu kartu co dostal k telefonu je to 60Mb Je fake? ty obrazky na začatku nefungujou [/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 No, je teda brutalne pomala, ale je mozne, ze v dobe 60MB karet to bylo normalni, takze fake byt nemusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasss Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 No, je teda brutalne pomala, ale je mozne, ze v dobe 60MB karet to bylo normalni, takze fake byt nemusi. no jo otec to dostal před 5 rokama k sony ericson k750i Jsem zvědavý jaká bude karta co mi přijde 8Gb :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Udělal jsem to podle návodu, ale ten test mi nejde spustit.. Píše to corrupted data.. Mám psp 3000... stáhnul jsem si nějakej ten eloader a to samý, ani ten nejde pustit... Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Mas tam chickhen?? Nebo to zkousis normalne pod originalnim fw? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 cau hele mam fatko s cfw GEN-D3 a v recovery sem si nastavil kelner 1.5 a kdyz ten tester zkopiruju norm. do slozky PSP/game tak mi to spustit nejde... nevite proc? edit: tak uz to jde ale musel sem to zpustit pres eloader... edit2: tak uz to mam, je to fake nebo ne?: mam totiz tenhle adapter kde mam 2x 4GB:http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/photos/pf54001.jpg (Adaptér PhotoFast 5400)...a celkkove je docela pomala... pri hrani to jede v pohode ale kdyz treba pripojim usb nebo ho odpojim tak to dlouho trva nez se nacte, a to samy delaj hry ve slozce game(jako ze chvylku trva nez se ty obrazky her zobrazi...) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ehm, mám problém. test šel spustit a dopadl podobně jako tiger01, jenom jsou ty hodnoty o trochu níž. mám 8GB od sony. navíc ještě když přetáhnu hry .iso do složky ISO, tak se potom v záložce games v psp nezobrazí,a proto musim vyndat kartu, obnovit nastavení, vložit kartua apak to jede. když potom hru vypnu (home), hry opět zmizí a musím opakovat to, co na začátku. nevim ale, jestli je to tím, že karta je fake, nebo jestli sem neudělal něco blbě při instalování genu-b. dikes za rady edit: a nevíte někdo, jak úplně zrestarovat psp (hard reset)? nemyslim restore default settings, ale aby se všechno resetlo i barva pozadí v psp.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 dělá to bohužel u všech her, co mám:cry:. inak ten restore default setttings - to sem nevěděl, takže dík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jak mám ten graf co jsem si uložil do PICTURE dostat do PC? V PSP se mi zobrazí, že tam je, ale v PC ho tam nemám! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Pokud máš v PSP/Picture nějaké obrázky (ten graf) tak po otevření v Pc musej bejt v ms0:/PICTURE/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Díky moc už ho mám: http://img140.imageshack.us/i/result2712200911643.png/ Teď mi ještě pls někdo zkušenej řekněte jestli je to FAKE nebo NOFAKE! (ale vzhledem k tomu, že se mi seká VCS jak kráva tak asi FAKE, ale chci mít jistotu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo je to nofake ;) EDIT: to VCS se ti seká protože máš špatnej rip hry, stáhni to od někud jinud ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito91 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 hej li di pls jak to mam spustit na FATKU....zkousim to pres eLoader - dal jsem načíst programi a nacetl se mi test v levé kolonce a nevim ja to spustit........PLS PORADTE:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 čus, mám takovehle graf, je to fake nebo ne? a proč se mi nezobrazujou hry v záložce games v psp? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 davas hry ve formatu ISO/CSO do slozky ISO a ostatni aplikace do PSP : GAME ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 davas hry ve formatu ISO/CSO do slozky ISO a ostatni aplikace do PSP : GAME ? jo dávám, řešil sem to celej den. ty hry se zobrazí až potom, co vyndám kartu, resetnu nastavení a vrátim kartu. tenhle krok musim opakovat pokaždý co vypntu nějakou hru. fakt mě to štve. nemůže to náhodou bejt tim, že karta je fake? EDIT: budu si shánět kartu novou, od sony. na obalu se píše, že má čtecí rychlost 20 Mb/s. bude to fake, nebo si mám radši pořídit sandisk? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 davas hry ve formatu ISO/CSO do slozky ISO a ostatni aplikace do PSP : GAME ? jo dávám, řešil sem to celej den. ty hry se zobrazí až potom, co vyndám kartu, resetnu nastavení a vrátim kartu. tenhle krok musim opakovat pokaždý co vypntu nějakou hru. fakt mě to štve. nemůže to náhodou bejt tim, že karta je fake? EDIT: budu si shánět kartu novou, od sony. na obalu se píše, že má čtecí rychlost 20 Mb/s. bude to fake, nebo si mám radši pořídit sandisk? a ještě něco-dá se obnovit nastavení recovery menu? dikes EDIT: PROBLÉM VYŘEŠEN, MĚL SEM AKTIVOVANEJ PLUGIN CFWBLOCKER XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 jEDIT: PROBLÉM VYŘEŠEN, MĚL SEM AKTIVOVANEJ PLUGIN CFWBLOCKER XD spis deaktivovanej. Ten plugin prave zajistuje, aby se tohle nestavalo, tohle totiz nedela ten plugin (ten dela presny opak), ale to dela nova ochrana u novejsich her (ze takto ,,skryva" hry). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 SanDisk M2 4GB v adapteru PRO Duo Výsledky testů: MStick tester v1.0 blackSPEED v2.0 Foto karty SanDisk 8GB PRO Duo (Dneska koupený) MStick tester v1.0 blackSPEED v2.0 blackSPEED v2.0 (karta téměř zaplněna ISO soubory,volné místo 63MB) Foto karty U obou karet ze v Information zobrazí: MagicGate -- Supported Upozorňuji jen že v případě MStick tester v1.0 trvá test skoro 10minut...třeba v případě blackSPEED v2.0 je to otázka minuty,protože není tak podrobný. Před testem byly karty naformátovány přímo v PSP a mimo PSXReality.net MStick tester v1.0 a blackSPEED v2.0 na nich nebyly žádné jiné soubory. Myslím že ani jedna karta nebude FAKE jen ta 4GB je trochu pomalejší... Davam znovu odkaz ktery tu jiz byl: http://reviews.ebay.com/FAKE-Sony-Memory-Stick-Pro-Duo-MagicGate-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001236041?ssPageName=BUYGD:CAT:-1:LISTINGS:3 Myslim ze je to velmi zajimave a poucne. Pro přehlednost dávám odkazy na oba testovací programy http://rapidshare.de/files/48922805/PSP_Test_MS.rar.html http://www.edisk.cz/stahni/09148/PSP_Test_MS.rar_1.32MB.html http://www.ulozto.cz/3480711/psp-test-ms.rar Jednotlivé archívy rozbalte a složky tak jak jsou nakopírujte do PSP/GAME (U MStick tester není třeba žádný loader vše je ve složce a na mém PSP Slim-Lite FW5.50 GEN-B šlape perfektně) Závěrem,myslím že ani jedna karta není FAKE a skoro 16MB čtení u 8GB SanDisku PRO Duo je velmi dobré,zejména u her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jo je to nofake ;)EDIT: to VCS se ti seká protože máš špatnej rip hry, stáhni to od někud jinud ;) Takže jsem si udělal z GTA-VCS (CSO) ISO a už to jede! Ale když dám informace, tak mi píše Magic Gate Unknown :cry: a ještě když ji mám úplně prázdnou, tak to píše, že mám volných 7727 MB a to mám "8 GB" kartu! :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 to je uplne normalni ale uz nevim cim je to ovlivnene:D me moje 16GB pise nejakych 15,3GB volneho po zformatovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Tohle bych ještě ignoroval! Ale když mi to píše aj MG Unknown... to už je trochu moc faktoru FAKE, ne? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ehmmm *the game could not be started* :-D co z tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 1) chtelo by to napsat ty cisla co jsou za tim :dozey: 2) co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.