honzaik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 možná jako na co ti to je reklamovat to nemužeš když už tam ten obchod neni a ta karta ti čte rychle nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Já bych to ani reklamovat nešel, protože jsem spokojený, neměl jsem možnost porovnávat s FAKE kartama takže nevim, ale pro mě to čte docela rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Teď jsem koupil 8GB Sandisk... Nějaká hrábla karta lehce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stres3d Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 8GB Memory StickPro Duo - SanDisk, 500kč dnes kupovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 mám v adapteru 2x 16 GB microSD Kinston class 2 a class 4 Žádna Fake karta sice jsem to věděl ale jen tak jsem to testnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.