D4rkS7der Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 ta anorektická baba s vycpanejma prsama silikonem je dost nechutna (tu co máš na pozadí) , jinak diky za tutoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Zkoušel jste někdo BlackSpeed?Funguje i pod 3XX kernelem. http://czshare.com/177655/ev1e/bsv2.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeTr7650 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 a je to sony? je to sony, zapis z pc mi jde tak 2 MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ahoj, udělal sem to podle návodu, zkusil spustit tester, ale napsalo mi to The game could not be started. (8002014C) Unhappy Mám 3.90 M33 Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 tak jsem zkoušel ten blackSPEED INDEX: 500 Čtení: 16MB/s Zápis: 6MB/s Mám MS Pro Duo 2GB od Sandisku, je to FAKE nebo NOFAKE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ahoj, udělal sem to podle návodu, zkusil spustit tester, ale napsalo mi to The game could not be started. (8002014C) Unhappy Mám 3.90 M33 Děkuji za radu No jestli to chces spustit na slimu tak budes potrebovat eLoader nebo TimeMachine.. Kdyztak klikni u me v podpisu na TimeMachine .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ty voe k cemu tohle je kdyz v malokterym obchode muzete rict at vam daj vyzkouset tu kartu...nebo kdyz si nejakou kartu koupite pres net tak pak jak demence to reklamovat by me nebralo:dozey: ale jinak uzitecnej topic:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 No jestli to chces spustit na slimu tak budes potrebovat eLoader nebo TimeMachine.. Kdyztak klikni u me v podpisu na TimeMachine .] Sice novější, ale Slim to není.... a firmware 3.90 M33.... mám hrozný problém s fake karatama...každá druhá mi nefachčí:o( ale možná jí jen na po prví špatně formátuju...ale všude se píše jiný postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 No jestli to chces spustit na slimu tak budes potrebovat eLoader nebo TimeMachine.. Kdyztak klikni u me v podpisu na TimeMachine .] Stáhl sem si Eloader, ale nevím do jaký složku ho do PSP dát:o( Zkoušel sem to zkopčit do MR_ROOT i do PSP/Game ale v obou případech mi to psalo corrupted data...ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 tak zkus ten blackSPEED (vygoogli to a najdeš link v pohodě) a ten ti pojede i bez eLoaderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 odsud si ho stahnes -> http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090016a po rozbaleni uvidis slozku MP_ROOT, otevres ji a vse co uvidis (slozku psp) zkopirujes primo na koren (root, x:\) karty.. proste obsah MP_ROOT primo na kartu.. ;) Nemohu dát složku psp do rootu, protože už tam přece jedna hlavní je !!! a přepsat to přece nemohu! Sem to zkoušel dát do PSP/Game a i MP_ROOT a v obou případech mi to psalo corrupeted data:o( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Nemohu dát složku psp do rootu, protože už tam přece jedna hlavní je !!! a přepsat to přece nemohu! Sem to zkoušel dát do PSP/Game a i MP_ROOT a v obou případech mi to psalo corrupeted data:o( To co je ve slozce MP_ROOt(ta kterou si stahnul) tak OBSAH ty slozky das na root ms a pokud je v tom MP_ROOT co si stahnul slozka PSP tak se do ni podivej a z ni dej ty slozky do slozky PSP a nasledujicich slozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 To co je ve slozce MP_ROOt(ta kterou si stahnul) tak OBSAH ty slozky das na root ms a pokud je v tom MP_ROOT co si stahnul slozka PSP tak se do ni podivej a z ni dej ty slozky do slozky PSP a nasledujicich slozek. Děkuji moc...eLoader mi konečně funguje...ale ten emulátor N64 furt né. Zkopčil sem ho a ukázalo se mi corrupted data...a v eLoader se mi ten emulátor vůbec nezobrazuje Unhappy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Jak se v tom navodu pise ze se ta karta da zrychlit nakym tim naformatovanim na Fat16 tak ja tam mam akorat Fat32 a Fat.. ani nemusim zkouset ze mam fake - 100mega za minutu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Zdar lidi mam takovej blbej dotaz: mam psp slim 3.90m33-2 + eloader a stejne mi test hazi chybu: spustim eloader: dam PSXRMSTester potvrdim X. a objevi se mi tohle: nevite nekdo co s tim??? tak už nic stahnul sem to do GAME150 ne do GAME..........................YES nofake!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Já si říkal, že je ta Sony karta nějaká levná xD Sice nevím, jak by ten graf měl vypadat, ale určitě ne tak, že se skoro plazí po dolní ose xD btw: co to kdo říkal s tím formátem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Já si říkal, že je ta Sony karta nějaká levná xD Sice nevím, jak by ten graf měl vypadat, ale určitě ne tak, že se skoro plazí po dolní ose xDbtw: co to kdo říkal s tím formátem? OMG...:dozey:cetl si prvni stranku???:Dtam to je...!!!;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 muj test :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giraf Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Hi prosim muze mi nekdo rict jestli je fake bo ne..??Kdyztak mi na napiste na email holydeath@seznam.cz :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 super tutoriál (dkonce sem to pochopil i já:D) mám 2 Gb SanDisk MagicGate Special PSP edition.. s vysokým čtením (16mB/s), ale snízkým zápisem (5mB/s).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Hi prosim muze mi nekdo rict jestli je fake bo ne..??Kdyztak mi na napiste na email holydeath@seznam.cz :wohow::wohow: zalezi co mas za kartu ... jestli to je Sony tak to je no fake ( jsou proste pomaly :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giraf Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Ja nevim co mam za kartu koupil jsem ji v UK je to 8GB neni na ni zadny logo a stala asi 700 uplne nova Psycho co ted mi reknes..??:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 no proste mlcim xD BTW nemas nejaky odkaz nebo fotku te karty >? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giraf Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jj mam odkaz je to uplne presne tahle zadny logo proste nic levna jak svin..:-D http://cgi.ebay.co.uk/4GB-Memory-Stick-Pro-Duo-MS-4-Sony-Camera-Phone-PSP-UK_W0QQitemZ120231172987QQihZ002QQcategoryZ18871QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Kdybych o tom nevěděl tak si ani nevšimnu že tam chybí logo sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.