Jam3ss Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Jak dlouho se to testuje?zhruba,protože mi to nějak dlouho testuje 100 bytes :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 aso mas hodne fake jinak to trva ani ne 10 min se vsim mozna min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Tak jsem zmáčkl X a ono my to napsalo Testing 100 bytes(WRITE) a zatím čekám. EDIT: Tak jsem to nechal dluho testovat a trvalo to zhruba cca 30minut a tohle je výsledek,tak nevím jestli je to fake nebo nofake.Tady je důkaz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Našel by jse někdo kdo by mi řekl jestli to je FAKE karta nebo není.:)Děkuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Našel by jse někdo kdo by mi řekl jestli to je FAKE karta nebo není.:)Děkuji!! Vypada to na original obycejny Sony MS karty. Nizsi rychlost te behem hrani omezovat nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Vypada to na original obycejny Sony MS karty. Nizsi rychlost te behem hrani omezovat nebude ;) Právě že mám MSPD Sandisk 4GB magic gate.ALE VELKÉ DÍKY!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkavanicek007 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 spustil jsem test a napsalo mi to the game could not be started nebo neco takovyho ten tester ani menu nenajelo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 spustil jsem test a napsalo mi to the game could not be started nebo neco takovyho ten tester ani menu nenajelo :-) potrebujes eLoader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Nice du to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Prosim Vas poradte, jakou kartu radsi vzit? : Bud: a nebo Radsi bych vzal tu druhou, je levnejsi. Poradte diky moc Nakonec jeste jedna otazka: Myslite si ze to je Fake ci ne? - 8GB Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Shader: Neni to fake, hry ti pujdou bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Právě že mám MSPD Sandisk 4GB magic gate.ALE VELKÉ DÍKY!! V tom pripade to fake je, jelikoz SanDisk 4GB i modry ("nejhorsi" varianta SanDisku) na mnohem lepsi vysledky.. To Shader, neni to fake.. klasicka pomala Sony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Jasny, jo dik. A z tech dvou karet jakou mam teda radsi vzit? Tu s tim mark2 nebo jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Ta s tim Mark2 je o neco rychlejsi.. Ja bych nebral ani jednu, ja bych vzal neco od SanDisku.. A jinak to zalezi na penezich, pokud jsi ochoten investovat vice, jdi do te Mark2, pokud mas hluboko do kapsy, tak tu obyc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Ta s tim Mark2 je o neco rychlejsi.. Ja bych nebral ani jednu, ja bych vzal neco od SanDisku.. A jinak to zalezi na penezich, pokud jsi ochoten investovat vice, jdi do te Mark2, pokud mas hluboko do kapsy, tak tu obyc. Takze vezmu tu Mark2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ochi Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 sandis 8 gb blue edition pul na pul tak 8-9 mb cteni ale hry jedou bez problemu i v cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Hmm mám sony 4GB a vypadá to takhle. Ale asi si koupim Photofast a Micro SDčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 sysasysa, tak to je fake jako pr4s3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Taky mi slavnej tester vykreslil takovej graf, zvlastni ale je, ze za 2 roky se mi jedina hra nesekala :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 zdravim, chcem sa spytat, myslite ze je toto fake? http://cgi.ebay.com/Sandisk-4GB-Sandisk-Memory-Stick-Pro-Duo-FOR-SONY-PSP_W0QQitemZ260306073903QQcmdZViewItem?hash=item260306073903&_trkparms=39%3A1|66%3A3|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Tezko rict, SanDisk VETSIOU fake nebyvaji, ale zase Hong Kong je pochybny.. na druhou stranu se tam nekdy i ty karty vyrabi (ale i casto falsuji).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Hele nevím jestli to patří přímo sem ale graf mi ukázal čtení 15Mb a zápis 4Mb, fake to není ale ten zápis mě znervóznil (tím myslím že tam má bejt 5 až 6MB) může to být tím že je ta karta nenaformátovaná a skoro plná. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Pokud je fragmentovana, tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 @ Anonymous_: Je to SONY. Jak sem tu viděšl, tak takhle podobný výsledky Sony karty maj normálně. Jinak mi všechno běhá v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 @ Anonymous_: Je to SONY. Jak sem tu viděšl, tak takhle podobný výsledky Sony karty maj normálně. Jinak mi všechno běhá v pohodě. takovyhle vysledky rozhodne nemaj.. Hlavne to cteni ukazuje na jasnej fake.. Sony orig. maji cteni minimalne 7-9MB/s a zapis 5MB/s.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.