Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem - Obraz

*Madridista*

Otázka

_Dobry den, mám problem, kdyz zapnu pc tak mam na obrazovce takove ruzove cary ..... proste asi problem s grafickou kartou ... hral jsem hru a najednou se mi to stalo :(

Mám 8500 Ge force nvidia ....

Tak se ptam:

1. je to grafickou kartou ?

2. Jestli je to grafickou kartou, tak staci koupit novou grafickou kartu a dat ji tam ? zvladnu to sam ?

Dík za odpovedi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pocitac jde jen v nouzovem rezimu ... kdyz jsem zapl nouzovy rezim, tak mi to ukazalo text: Windows nasel tyto problemy: BlueScreen ... neboli modra smrt ?

Takze cim to tedy je ? Grafarnou, nebo necim jinym ?

1.Co mám udělat nebo vyměnit ?

2.Ještě mám takový problém ... takový ten větrák pod grafickou kartou strašně hučí, ten mám taky vyměnit ?

Poradte plsky :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jako zadnou modrou obrazovku jsem nevidel ze .... ale kdyz zapnu pc normalne tak se restartuje ... bez nejake modre smrti .... jen kdyz sjem pustil pc v nouzovem rezimu, tak se ukazalo v Systemovem poradci Bluescreen .... A pokud je to grafikou jakou mi doporucis novou, nebo si mam nechat tu starou ? mam NVIDIA GeForce GT8500 .... dík

Odkaz ke komentáři

• 0

Nene ... myslel jsem to tak ze pri zapnuti se mi vzdycky restartuje pc a musim ho spustit v nouzovem rezimu .... mel jsem tam ty ruzove cary a ted je tu nemam ..... mozna se to vrati :(

EDIT: jj vratilo se to objevila se modra smrt, restartoval se PC a opet musim spoustet pres nouzovy rezim a opet jsou tam ty ruzove cary ....

Moje SESTAVA:

Genuine Intel CPU 2140 @ 1.60 1.60 2 jadrovy ....

2 GB RAM

Windows Vista

Nvidia 8500 GT Ge Force ...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ted myslis tu modrou smrt nebo ty cary ? ty cary mam furt i po reinstalovani windowsu ....

Moje SESTAVA:

Genuine Intel CPU 2140 @ 1.60 1.60 2 jadrovy ....

2 GB RAM

Windows Vista 32 - bit

Nvidia 8500 GT Ge Force ...

Poradite mi tu grafickou kartu ? :) díkes

Chtěl bych nějakou grafiku na jaké rozjedu FIFU 12 na pohodu ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu