*Madridista* Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Pockej, takze hraje se to pres WIFI nebo ne ? :D Odpovez mi Ano x Ne :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ano ......(10 znaku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Sakra :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 A cos myslel ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 čekal jsem to že to bude přes WIFI jen mě to sere :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Nemáš doma ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Bohuzel ne :D Ten dessperados pozadal moderatory aby mu to dali do dulezitych ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 O muj bože proč se mě download sekl v 560 Mb a proč stahuju Fifa12? :D já chc i10 xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 FxR : :D TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 nikoho sem o nic nežadal ale je t odobry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 To se mě seklo při 38 mb,možná mám v PC nějakýho parchanta z toho SAMP Flooderu Tak jsem zjistil že to dělá i kámošovi,takže nějak jebe Ulož.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak co teda kdy to tak dame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 počítam že by se to mohlo rozjed zítra ;) chbi nam zatim jeden hráč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 proč je to tak velký? no nic.. stáhnu to a hodím do pspa.. teď jenom sehant lidi a de se pařit já se ot zatím zkusím nějak naučit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Jinak kdyby ste někdo chtěly dat jenom přátelák tak pm :) s dessperatosem už mame domluveny... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 no já beru celou tuhle akci jako přátelák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Takže už jen chybí jel jeden člověk,takže už můžeme udělat registraci do lig:napište sem kdo si vezme jakej tým,já si beru Chelsea ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 postup jak hrát proti sobě: Stáhněte si Fifu10,ja sem ji stahoval odtud http://www.gamestorrents.com/psp-game-fifa-10-english-english-descargar-torrent-5472.html,poté ji spustite,dáte v menu MULTIPLAYER-INFRASTRUCTURA-připojite se k wifině-vytvoříte si svuj nový účet (vyplníte pár údaju)-pote se ocitnete v menu on-line-dáte LOBBY-BEGINNERS-a tam se najdeme a pozveme-budeme hrát na uroven LEGENDARY na 6 minut,stadion si určuje domaci. NAPIŠTE SEM JMENA POD KTERYMA SE BUDEME V PSP HLEDATA SVUJ TÝM AT DO ZÍTŘKA MUŽU UDĚLAT SKUPINY A ZAČÍT HRÁT ;) jinak jakykoliv dotazi mi mužete psat do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 rehous- FC Barcelona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Lasicek - Liverpool. Mohli bysme zahrát aji něco už dneska ne? jenom takovej "přátelák" co třeba 21:20 dát nějakej match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 jo přátelaky si domluvte v poště,ja si ted zrovna jdu dát s braunem,tak pak mužete spolu Desspi-Chelsea (já) Zonič-Manchester City rehous-Barcelona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoker Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ten Zonic jsem ja jo at vite utery ctvrtek nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 hoši.. třeba skype by se hodil.. občas se to hodí.. a navíc v pm musíš čekat minutu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ok muj skype davidchelsea3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 můj skype: the-west1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.