seth123 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 instalace u PS3 her skoro není ale velký HDD je dobrý pro hry ze store pokud se rozhodneš pro předplatné PS+ nebo že budeš kupovat s někým hry na store, můžeš se rozhodnout mezi slim nebo superslim mají stejná střeva jen z venku vypadají jinak a superslim je menší a má jiné v kládání BD a má v základu větší HDD http://www.gameexpres.cz/prislusenstvi-k-playstation-3-konzole-sony-playstation-3-super-slim-500gb-p-15319.html za stejnou cenu máš 500 GB HDD místo toho z alzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 A hry se neinstaluji na disk jak bylo u xka?..tam jsem maximalne zabral cca 60GB nikdy vic...jinak diky..jeste dnes ho koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Zdravim všechny, měl bych pár otázek, přemejšlim že si koupim ps3. 1) otázka na které verze PS3 se dá nahrát linux? (nevim jak to ted je ale cetl jsem ze to stále jde viz. http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/20962-linux-opet-na-ps3-podekujme-hackerum Funguje to pouze u fat verze? nebo u všech? 2) dá se mít oba OS najednou na ps3? 3) popřípadě jakou verzi byste mi doporučili? 4) Na co si dát pozor při koupi PS3? 5) Jak linux šlape na ps3? nějaké rady do začátku? popřípadě problémy s instalaci apod. Děkuju moc ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzini Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Cau, doufam, ze tohle je spravna sekce pro muj dotaz. Moc toho o konzolich nevim, prekvapive. Byl jsem poveren nakupem konzole pro svagra a synovce na vanoce. Urceni je na filmy a na hrani her. Pisu do playstation sekce fora, protoze svagr je filmovy fanda a bluray je presne pro nej. Synovec by to mel na hrani on-line strilecek. Zadani je konzole + monitor + nejaka Call of Duty hra. Hledam co nejlevnejsi reseni, protoze je to tak trochu na zkousku - chteji nahradit stare pc konzoli. Maximalni rozpocet je cca 13 tisic a budouci uzivatele nejsou narocni :) Doporucili byste nejake to zacatecnicke kombo? Diky hanzini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 něco takovýhleho ? http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/konzole/sony-playstation-3-320gb-call-of-duty-black-opps-ps3 upřímně na monitor jestli cheš na zkoušku počkej, dej to k tv, nebo přez redukci HDMI - DVI do původního monitoru a až následně piodle zalíbení dokoupit bud třeba lepší tv, nebo monitor.. aby se nekoupil nějakej levnej a pak o to min penez na něco lepšího atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 něco takovýhleho ? http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/konzole/sony-playstation-3-320gb-call-of-duty-black-opps-ps3 upřímně na monitor jestli cheš na zkoušku počkej, dej to k tv, nebo přez redukci HDMI - DVI do původního monitoru a až následně piodle zalíbení dokoupit bud třeba lepší tv, nebo monitor.. aby se nekoupil nějakej levnej a pak o to min penez na něco lepšího atd.. ale zrovna tam bych to nekupoval. Komenty na heureka stojej za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 jj, nemel sem na mysli konkretni shop.. jen tenthlec bundle.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jinsan Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Zdarec, potřebuju radu o zkušených. Mám v plánu si pořídit PS3, ale stále přemýšlím nad verzí. V současné době vlastním PS2 a PS Vita. Rozhoduji se mezi PS3 Fat (původní verze "repas nové" na které jsou sloty pro paměťovky - nevím k čemu to je), PS3 slim a nebo PS3 superslip. Do čeho byste šli a proč? :-) Díky za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 ja si poridil v tyhle dobe (mesic a pul zpet) ucelne původní verzi (fat) líbí se mi nejvíc mam pocit že mam kus fakt pěknýho hardwaru.. slim se mi nelíbí vůbec, to už z těch novějších vzhledově superslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gk55 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Zdravim, Chtel bych si koupit psko, ale naposled jsem mel jednicku a uz jsem uplne ztratil prehled. Jde mi to, ze jsem nasel SS za dobrou cenu, ale jen 12gb....jak moc velkej je to problem? neplanuju nakupovat hry online,ale stjene mi to prijde malo. Jde tam pak nejak dopridat disk? daji se hrat vic her najednou?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT6 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 GK55 ja som tiez zvazoval ci 12GB alebo 160GB... rozdiel medzi konzolami je cca 20-30e, takze vela to nieje... nakoniec som kupil 160GB.,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 12G je malo, zaplnis hned budes li kupovat neco z PSN.. jen kdybs hral originalky tak by ti to mohlo stacit a mel to jen na savy atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 12G je malo, zaplnis hned budes li kupovat neco z PSN.. jen kdybs hral originalky tak by ti to mohlo stacit a mel to jen na savy atd.... Mám dotaz. Verze s 500gb se dělá už pouze super slim? Nebo i slim? Jaký je vůbec mezi nimi rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Slimko se dělalo 120, 160, 250 a 320GB tušim. Superslimko se tet myslim dělá 12 a 500GB. Rozdíl je ve vzhledu a spotřebě, jinak to umí ty samý věci co slimko. HDD se dá u jakékoliv verze PS3 vždycky vyměnit za jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogring Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Caute llidi prosimvás uvažuji nad koupí PS3jky a chtěl bych se zeptat jestli se to dá lehce flashnout abych nato mohl stahovat hry zadarmo s PC a když už bych to chtěl flashovat tak jestli na to potřebuji nějaké konkrétní PS3 jako model nebo jestli jejedno jaky mam model...Pač bych nechtěl dávat peníze do her sem zvyklí s PC že stahuju hry. A ještě poprosím o nějaký malý uvod kdyby se vám k odpovědi chtělo přihodit. :) (Jsem uplný nováček s PS3) DĚKUJI MOC ZA ODPOVĚDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) samotnyho by me to zajimalo, pac co vim a overoval sem si jestli se nezmenilo tak stale platí že: Q.) I have a 3K or 4K model, can i install 4.xx CFW. A.) No any model in which you cannot downgrade to 3.55 or any model that has the new bootldr cannot have CFW installed, there is no timeline of when these models will be hacked or if they will ever be hacked, so go away and try and find a downgradeable model, for the rest of you lucky people with good PS3′s, continue below zdroj: http://www.ps3hax.net/2012/10/ps3-4-214-304-xx-cfw-user-guide-read-before-attempting-anything-and-bookmark/ vsade mozne se pise ze podpora all models u novejch 4.31cfw ale kdyz se nekdo zepta jak je to se superslimem, tak vsichni napisou at to radsi nezkousi... idealne tedy kup fat, nebo slim klidne rovnou s cfw.. doporucuju sledovat zde: http://www.ps3hax.net/category/ps3-hacks/ps3-custom-firmware-cfw/ nejnovejsi novinky ohledne cfw hacku atd... Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogring Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Děkuji ale s angličtinou jsu na tom jak žáček ze základní školy :D...a jak si myslel že kup fat nebo slim s cfw?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogring Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Dík a co jsi myslel tím že kup fat nebo rovnou slim s cfw ??? cfw jako už hacklé bo jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 ano presne tak, jestli nemas moc rad ajinu, kup si rovnou treba tady na foru v bazarovy sekci nebo tak rovnou PS3 s cfw , cfw=neoriginalni upraveny firmware s dalsima funkcnema jako treba prave hrani zaloh her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Děkuji ale s angličtinou jsu na tom jak žáček ze základní školy :D...a jak si myslel že kup fat nebo slim s cfw?? chceš hrat neorigilnální hry? kup si xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 proč ? u pska mi to přijde jednodušší, cfw nahraje doma už 99% lidi, je to fakt jednoduchoučký .. stačí si nepořídit 3000 nebo 4000 model kery nejdou flashnout zatim a máš to .. grafika lepší jak z xboxu.. hlavně u exkluzivek.. ale je to zas to samý jako jestli já mam rád zrzky a ty bloncky.. takže fakt ať kazdej posoudí podle svyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogring Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Dik moc to sem chtel vedet jaky typ potrebuj utakze nizsi jak 3000 a 4000 mam koupit abych to mohl flashnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 správně, přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukerson Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Luxusní článek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micpap Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Zdravim ,dost mě začala zajímat tato konzole zvažuji o koupi,ale problém je že neni moc financí na tento božský přístroj a tak přemýšlím podnikatelsky,jestly jít do FAT,zda koupit nějakej klidně s nefunkční mechanikou,zkrátka chtěl bych jen aby šlapal a já moh hrát vypiratěny hry přes HDD jak jsem tu na fóru četl, tk budu vděčný za všechny tipy,rady,děkuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.