bitskull Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ceny maji dobre ;) Hodnoceni tady: http://obchody.heureka.cz/gamehouse-cz/recenze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Díky asi si ji odtud objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Rozhodnuto, děkuji za Gamehouse.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ty jo chlapy.. Ta PS3 s tou Fifou na to bacha.. Jedná se pouze o demo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ta cena (6999) je fakt skutečná? Ještě jsem neviděl nikde levněji než 8590,-. V jakém obchodě? Čestlice u Prahy. Je tam nějaká akce, kvůli nové prodejně v Electro Worldu. PS3 Slim 250GB + FIFA 10 tam stojí opravdu 6999,-Kč :P Kdybych nebydlel tak daleko, už tam taky jedu xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ty jo chlapy.. Ta PS3 s tou Fifou na to bacha.. Jedná se pouze o demo.. i kdyz uz je to jedno (vyprodano), tak ta fifa demo NENI ! idealni je si informaci nejdriv overit, nez sirit poplasny (nepravdivy) zpravy...:frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 i kdyz uz je to jedno (vyprodano), tak ta fifa demo NENI ! idealni je si informaci nejdriv overit, nez sirit poplasny (nepravdivy) zpravy...:frown: Je to DEMO! Jeto napsany i v popisu a sam pracovnik mi to po ICQ potvrdil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 teda ja nevim...asi jeden mluvi o voze a druhej o koze. to co prodavali v electroworldu cestlice (praha), ps3 slim 250 gb + fifa 10, tak proste demo neni. v zadnem popisu to neni, ani na krabici ps3 ani na krabicce s hrou. a tak si z tebe asi pracovnik na icq udelal srandu, protoze uz je to davno vyprodany. ty mas neco slibenyho za to, ze budes vsude a stale sirit tuhle poplasnou a NEPRAVDIVOU informaci ? ted tam treba maj xboxe elita za 6690 + pes2010 nevim, co je na tom tak nepochopitelnyho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Proč by ke konzoly daval někdo demo co se da sosnout na PSN :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Proč by ke konzoly daval někdo demo co se da sosnout na PSN :lol: Mě to zas tak zvláštní nepřijde, ne každá má natažený v obýváku net. Mě osobně taky trošku překvapilo, že jsem u PS3 nic neměl. U xboxu jsou alespon nainstalovaný rovnou na HDD (pokud ho mas). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Mě to zas tak zvláštní nepřijde, ne každá má natažený v obýváku net. Mě osobně taky trošku překvapilo, že jsem u PS3 nic neměl. U xboxu jsou alespon nainstalovaný rovnou na HDD (pokud ho mas). A proto se tomu co v kramu prodavaj říká bundle se hrou. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR.Green47 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Co vám je ted sem koukal do letáku kde maj PS3 za 8000 kč z hrou teken 6 a mám ps3 asi 3 měsíce a zatim žádnej problém nebyl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Co vám je ted sem koukal do letáku kde maj PS3 za 8000 kč z hrou teken 6 a mám ps3 asi 3 měsíce a zatim žádnej problém nebyl....... jasne , tady to vetsina lidi chape, co je to bundle, co je to sleva na nalakani zakazniku atd. nicmene nekteri tady zaryte siri dezinformaci, ze v jednom takovym bundlu bylo demo fifa 10. nic nepomahaji ani ocita svedectvi lidi, kteri ten bundle koupili, informace z letaku, proste nic...;-) porad budou tvrdit, ze je to demo, a tu uz asi 3 tydny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pity159 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 fungujou stahnute hry už na ps 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 fungujou stahnute hry už na ps 3? Nefungujou ... Pro rejpaly: Nepočítám ty pro novináře a s firmwarem 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 díky dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj, rad bych vyuzil tohle vlakno k dotazu. Chci poridit PS3 a tv k PS3. Uvazuju o: http://plazmove-televize.heureka.cz/...y/specifikace/ Nebude tam obraz z PS3 nejak defomovany? Cetl jsem tu, ze vetsina her je stejne na "720p". Budou teda hry na takove uhloprice vypadat dobre ? Cena a uhlopricka TV je super jen neni FULL HD. Za ty penize ale super, chci koukat na olympijske hry a poradne videt zlato za hokej. Mimo jine, chci PS3 hlavne kvuli exkluzivnim titulum (Heavy Rain, Uncharted 2) a NHL2010 online a FF13. Delam dobre ? Jsem klasicky PC uzivatel. Ale jak starnu chci mit vse pekne a rychle, neresit nejake dalsi kraviny, proste prijit z prace, pustit a kvalitne si zaparit. Diky moc vase pripadne nazory uvitam i na mail : luckass@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin11 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj prosimtě neviš jak se stahujou filmy z ps3 nak my to nejde dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj, rad bych vyuzil tohle vlakno k dotazu. Chci poridit PS3 a tv k PS3. Uvazuju o: http://plazmove-televize.heureka.cz/...y/specifikace/ Nebude tam obraz z PS3 nejak defomovany? Cetl jsem tu, ze vetsina her je stejne na "720p". Budou teda hry na takove uhloprice vypadat dobre ? Cena a uhlopricka TV je super jen neni FULL HD. Za ty penize ale super, chci koukat na olympijske hry a poradne videt zlato za hokej. Mimo jine, chci PS3 hlavne kvuli exkluzivnim titulum (Heavy Rain, Uncharted 2) a NHL2010 online a FF13. Delam dobre ? Jsem klasicky PC uzivatel. Ale jak starnu chci mit vse pekne a rychle, neresit nejake dalsi kraviny, proste prijit z prace, pustit a kvalitne si zaparit. Diky moc vase pripadne nazory uvitam i na mail : luckass@seznam.cz Jo to děláš dobře já to tak taky udělal když přídu vyřízenej z práce tak sebou plácnu do křesla a hned hraju, byl jsem taky PCčkář, ale pak sem začal hrát na ps2 a na kompu jsem hrál ty lepší hry, ale co mám ps3 tak na kompu už nehraju ani neexkluzivní tituly, všechno pěkně v pohodlí a pořádnou obrazovkou. A jak si zvykneš na joysticky tak už tě hrát s myší ani nebude bavit. A jako první psn hru doporučuju high velocity bowling. Edit: Ten odkaz na tu telku nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj prosimtě neviš jak se stahujou filmy z ps3 nak my to nejde dik za odpověd Jak to myslis? Jako treba na flash disk? Najed si na pozadovany soubor, pak trojuhelnik a copy. Pak si vyberes jen kam to chces... Ale nvm jestli si tím myslel tohle :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punx23 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Cus chci se zeptat prej se uz da flashnout ps3 vite nekdo neco vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jiste, de. Jen ji musis dat na 5 minut do mikrovlnky a vlozit bootovaci DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Chci se zeptat jest-li podporoju ps3 internetový prohlížeš videa na youtube. Díky za odpověď. A ještě dotaz. Jaký konzole podporujou hry z ps2? musí mít firmware do nějakého čísla a nebo ho podporuje např: PS3 s 40GB diskem? Nikde jsem to nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Podporuje ale dost casto se na netu sekne, proste ten prohlizec stoji za prd. A PS2 hry podporuji 60 GB konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 DDíky za rychlo odpověď. a ještě dotaz k Play TV. Píše se, že by se to dalo dsynchronizovat s PSP. To bych fakt mohl koukat na tv v PSP? Mě se tomu moc nechce věřit. Ale bylo by to fajn. Nemá s tim někdo zkušenosti? Neseká se třeba tv v psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.