nohohlava Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Zdravim, Mám takovou prosbu, poslední dobou nemůžu rozjet na svém CFW téměř žádnou hru, protože mám tenhle CFW 3.55, nemáte nějaký rady, kde jsou ebooty ke stažení, popřípadě jak to dělat manuálně? Už mě nebavý hrát samé staré hry.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 nohohlava,nemáš ICQ ?? kdyžtak napiš do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 A co takto stiahnut si nejaku hru a ku nej fix nech ti ide spustit aj na cfw 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 problem je že nový hry nemaj žádnej "FIX" pro CFW 3.55 Jsou podepsaný klíči z 3.60+ který prostě nemáme Nejnovější hra která teť funguje je Shadow of Colossus HD classic protože se dostala brzy na net(jako Killzone 3 jestli někdo pamatuje) a je podepsaný klíči z 3.55, jo a ještě funguje hra LIMBO konečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nohohlava
Zdravim,
Mám takovou prosbu, poslední dobou nemůžu rozjet na svém CFW téměř žádnou hru, protože mám tenhle CFW 3.55, nemáte nějaký rady, kde jsou ebooty ke stažení, popřípadě jak to dělat manuálně? Už mě nebavý hrát samé staré hry.... Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.