nohohlava Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Zdravim, Mám takovou prosbu, poslední dobou nemůžu rozjet na svém CFW téměř žádnou hru, protože mám tenhle CFW 3.55, nemáte nějaký rady, kde jsou ebooty ke stažení, popřípadě jak to dělat manuálně? Už mě nebavý hrát samé staré hry.... Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danfri Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 nohohlava,nemáš ICQ ?? kdyžtak napiš do PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Keles Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 A co takto stiahnut si nejaku hru a ku nej fix nech ti ide spustit aj na cfw 3.55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nemec30 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 problem je že nový hry nemaj žádnej "FIX" pro CFW 3.55 Jsou podepsaný klíči z 3.60+ který prostě nemáme Nejnovější hra která teť funguje je Shadow of Colossus HD classic protože se dostala brzy na net(jako Killzone 3 jestli někdo pamatuje) a je podepsaný klíči z 3.55, jo a ještě funguje hra LIMBO konečně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
nohohlava
Zdravim,
Mám takovou prosbu, poslední dobou nemůžu rozjet na svém CFW téměř žádnou hru, protože mám tenhle CFW 3.55, nemáte nějaký rady, kde jsou ebooty ke stažení, popřípadě jak to dělat manuálně? Už mě nebavý hrát samé staré hry.... Díky
3 answers to this question
Recommended Posts