davson.10 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Dobrý den, mám problém s propojením PS3 s moji televizí pomocí kabelu HDMI. Televize by měla podporovat rozlišení v HD http://lcd-televize.heureka.cz/hyundai-hlh-26735/specifikace/ . Takže nevím kde by mohl být problém. V práci jsem zkusil PS3 připojit pomocí stejného kabelu k monitoru a nebyl problém. Než bych si kupoval novou televizi, je ještě jiný způsob jak rozchodit z PS3 vyšší rozličení než je přes Scart. Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 V manuálu k PS3 je přímo uvedeno, že pokud takový problém nastane, podrž tlačítko vypnutí cca 15 sekund dokud 2x nepípne. Tím by se měly PSka nastavit na standartní rozlišení SD. Pak je stačí normálně zapnout a mělo by to být o.k. Pak už si to jen donastav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davson.10 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To jsem právě zkoušel a nefunguje mi to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 ono bude možná problém v tom, že je to pouze HD ready televize, pozkoušel bych ještě jinou HD ready a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davson.10 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To si právě myslím taky. Uvažuji stejně o koupi nové televize, jen jsem chtěl vědět jestli není i jiný způsob kromě HDMI kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 ještě to zkusit přes kompozitní vstup pokud je televize má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davson.10 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 jj, má ty vstupy.. Ještě si s tím zkusím pohrát, a jinak než koupím novou TV, tak to připojím přes ten kompozitní vstup. Zatím děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.