Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

problem s bootovaním

radiel

Recommended Posts

• 1 month later...

Ahoj mám problém s PS3 je to starší verze s 80gb HDD, chtěl jsem nainstalovat hru a najednou se ps3 zasekl a ted po zapnutí hlásí že mám instalovat software 3.70 ,ale jsem v tom úplný začátečník tak prosím o radu jestli mě někdo nasměruje na téma jak to udělat tak budu vděčný..nikdy se mi to nestalo a ted si nevím rady tak se omlouvám pokud je to hodně blbá otázka a ještě podotknu že jsem v počítači udělal úplný formát HDD takže je úplně prázdný. Děkuji moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Dej si na flash disk nebo vypal na cd ci dvd update a konzoli updatuj .

Tady je navod :

http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm

Ve zkratce cesky :

Stahni update , vytvor si na flash disku slozku PS3 , v ni slozku UPDATE a do ni vloz stazeny update .

Flashdisk vloz do konzole a updatuj

Odkaz ke komentáři

• Moderators

A mas na flashdisku vytvorenou slozku PS3 a v ni slozku UPDATE a pak teprve v te slozce UPDATE ma byt soubor ps3updat.pup .

Pak to staci pichnout do usb konzole , zapnout konzoli a podrzet tlacitka start a select na ovladaci dualshock jak se pise na obrazku .

edit , pak jeste moznost zkusit to spravit z recovery menu :

1 ) Vypněte PS3

2 ) Držte tlačítko vypnutí dokud neuslyšíte dvojí zapípání (ne druhé ale dvojité)

3 ) Pusťte tlačítko a po chvilce vám naběhne žádost o připojení ovladače USB kabelem a stisknutí PS button

4 ) Jste v Recovery menu

Nekdy to jde az na podruhe...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu