radiel Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 nejde mi spustit zadna hra z inetrniho ani z ex hdd ,po nabootovani mi skoci akorat zpet do menu ps3 ale zobrazuje se pouze hra ktera je fyzicky v ps3 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 tak už jde ,pomohlo odpojit ps3 od site .nic podobneho se mi jeste nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ahoj mám problém s PS3 je to starší verze s 80gb HDD, chtěl jsem nainstalovat hru a najednou se ps3 zasekl a ted po zapnutí hlásí že mám instalovat software 3.70 ,ale jsem v tom úplný začátečník tak prosím o radu jestli mě někdo nasměruje na téma jak to udělat tak budu vděčný..nikdy se mi to nestalo a ted si nevím rady tak se omlouvám pokud je to hodně blbá otázka a ještě podotknu že jsem v počítači udělal úplný formát HDD takže je úplně prázdný. Děkuji moc za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Dej si na flash disk nebo vypal na cd ci dvd update a konzoli updatuj . Tady je navod : http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm Ve zkratce cesky : Stahni update , vytvor si na flash disku slozku PS3 , v ni slozku UPDATE a do ni vloz stazeny update . Flashdisk vloz do konzole a updatuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ahoj děkuji za radu stáhl jsem update ps3updat.PUP je to složka kterou jsi myslel? ale po vložení flash do konzole to píše stále to co ti posílám na obrázku....nevíš kde je chyba? díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 A mas na flashdisku vytvorenou slozku PS3 a v ni slozku UPDATE a pak teprve v te slozce UPDATE ma byt soubor ps3updat.pup . Pak to staci pichnout do usb konzole , zapnout konzoli a podrzet tlacitka start a select na ovladaci dualshock jak se pise na obrazku . edit , pak jeste moznost zkusit to spravit z recovery menu : 1 ) Vypněte PS3 2 ) Držte tlačítko vypnutí dokud neuslyšíte dvojí zapípání (ne druhé ale dvojité) 3 ) Pusťte tlačítko a po chvilce vám naběhne žádost o připojení ovladače USB kabelem a stisknutí PS button 4 ) Jste v Recovery menu Nekdy to jde az na podruhe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ano přesně jak jsi mi radil jsem to dal do těch složek a ještě jsem stáhl jinej update a píše to The data is corrupted (8002F225) nevíš prosím co to je? Nebo jaký update přesně stáhnout pro starší verzi ps3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 At udělám cokoliv tak to napíše at dám update 3.70 nebo vyšší nevíš kde ho sehnat prosím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 stáhni z ofiko stránek a zkus znovu: http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item420185/Update-features-%28ver-3-73%29/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Romeno a SAIXX díky moc za rady PS3 jsem s vaší pomoci opět oživil....Vážně moc moc děkuji kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Romeno a SAIXX díky moc za rady PS3 jsem s vaší pomoci opět oživil....Vážně moc moc děkuji kluci. pokud pomohlo THX by se hodil8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 určitě pomohlo ale nakopni mě prosím co je THX :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 tlačítko thanks pod našima profilama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ok už jsem tak učinil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts