Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

flash+origo BAN ?


Ca3saR

Otázka

Caute, tuto otazku uz si podalo urcite mnoho lidi... jesli kdyz mam flah a hraju origosky jestli dostanu ban... ale ja bych se chtel spise zeptat jestli nekdo kdo to tak kombinoval dostal ban... vim ze nikdo nevi podle podle ceho MS banuje a jestli je to same jako kdyz hraju origo na flashi a nebo zalohy... moje otazka: DOSTAL UZ NEKDO NEKDY BAN ZA HRANI ORIGINAL HER NA FLASHI ? x) DIKI za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
moje otazka: DOSTAL UZ NEKDO NEKDY BAN ZA HRANI ORIGINAL HER NA FLASHI ?

To ti nikdo nepoví , protože to je nezjistitelné . Nikdy se nedávaly bany okamžitě při hraní . Takže i když někdo hrál s originálkou a s flashem tak určitě na té konzoli hrál i pálenky . V době kdy ban dostaneš tak nemůžeš vědět za co přesně to bylo - MS ti to nesdělí .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ok diky ŠUKY (xD)a romiku... Pokud máte Flashnutou mechaniku a myslíte si ,že BAN nedostanete pokud budete hrát originální hry ,mýlí te se ,i tohle je možné !

Pokud jsem Vám aspoň trochu pomohl budu rád za Thanks. vim ze to neni bezpecne ale chci vedet jestli uz ho nekdo dostal kdyz hral origo s flashem (ale odpoved uz asi vim :()

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Už jsme ti odpověděli že i když někdo dostal ban tak se nikdy nedozví jestli to bylo za hraní origo na flashlé mechanice , nebo jen za flash , protože bany se nerozdávaly nikdy ihned v průběhu hraní . Takže na tvou otázku není odpověď . To zase nechápeš ty !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

C4eva v roce 2009 při banové vlně zkoušel mimo jiné i flashnout konzoli (v té době 1.6, pokud se nepletu) a připojil ji k Live s originální hrou. Ban dostal stejně. Takže ano, někdo někdy určitě dostal ban za hraní originálních her, pokud MS odhalí, že máš flash, zabanuje tě. A nebude řešit, jaké hry jsi hrál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu