Jump to content
  • 0

flash+origo BAN ?

Ca3saR

Question

Caute, tuto otazku uz si podalo urcite mnoho lidi... jesli kdyz mam flah a hraju origosky jestli dostanu ban... ale ja bych se chtel spise zeptat jestli nekdo kdo to tak kombinoval dostal ban... vim ze nikdo nevi podle podle ceho MS banuje a jestli je to same jako kdyz hraju origo na flashi a nebo zalohy... moje otazka: DOSTAL UZ NEKDO NEKDY BAN ZA HRANI ORIGINAL HER NA FLASHI ? x) DIKI za odpovedi

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
moje otazka: DOSTAL UZ NEKDO NEKDY BAN ZA HRANI ORIGINAL HER NA FLASHI ?

To ti nikdo nepoví , protože to je nezjistitelné . Nikdy se nedávaly bany okamžitě při hraní . Takže i když někdo hrál s originálkou a s flashem tak určitě na té konzoli hrál i pálenky . V době kdy ban dostaneš tak nemůžeš vědět za co přesně to bylo - MS ti to nesdělí .

• 0

ok diky ŠUKY (xD)a romiku... Pokud máte Flashnutou mechaniku a myslíte si ,že BAN nedostanete pokud budete hrát originální hry ,mýlí te se ,i tohle je možné !

Pokud jsem Vám aspoň trochu pomohl budu rád za Thanks. vim ze to neni bezpecne ale chci vedet jestli uz ho nekdo dostal kdyz hral origo s flashem (ale odpoved uz asi vim :()

• 0

C4eva v roce 2009 při banové vlně zkoušel mimo jiné i flashnout konzoli (v té době 1.6, pokud se nepletu) a připojil ji k Live s originální hrou. Ban dostal stejně. Takže ano, někdo někdy určitě dostal ban za hraní originálních her, pokud MS odhalí, že máš flash, zabanuje tě. A nebude řešit, jaké hry jsi hrál.