xRay Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Beru to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ja cetl neco jineho.....http://www.zing.cz/novinky/7305/team-ico-hd-kolekce-je-tady Jinak kaulyjuniora presouvam do prvni skupiny a posledniho z prvni do druhe, ta je zaplnena ze tri petin ;) tak jsem prozkoumal ofic stranky,tak puvodne to bylo planovano na psn za 20 dolaru,ale pak se rozhodli vydat pal verzi na disku za 39,99 dolaru. No uvidime jestli to nakonec na tom psn vyjde,asi az si nahrabou kapsy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Počítejte se mnou do té druhé pětky, kreditku kdyžtak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pisu, ale vsichni pocitejte s tim, ze to holt asi ted na PSN nevyjde (podle zingu to melo vyjit do konce tydne, ja jsem tedy store od te doby necekoval). Kazdopadne skupiny nechavam a oprasim to, az to bude aktualni, vsechny osobne kontaktuju, jestli zajem stale plati ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Čau, kdyby to nakonec na tom psn přece jen vyšlo, tak se mnou taky počítejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 count me in! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.