Al Capone Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jsou velké rozdíly mezi americkou, japonskou a britskou psn? mám britský účet a když to srovnám s britským xbox live tak je to opravdu ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Britsky je. Postate Cz store... Usa je levnejsi a ma vetsi sortiment. JPN store ma svoje specificke veci, ktere my z EU nedokazeme dostatecne ocenit a pochopit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 diky, tak že jdu do us (manga bojovnice se zaraženýma tangama nemusím)..a jde migrovat nebo musím založit nový účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nicméně přesto, že hry jsou region free, tak některý DLC na hry z jiného regionu nefungují. Takže jestli si kupoješ hry tady, tak doporučuji i český účet. Tedy alespoň ten hlavní, já mám ještě další a ten je US, jsou na něm většinou dřív dema a občas se tam objeví něco co v EU není a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Taky si myslím, že je lepší mít CZ store na kterym paříš a USA, na kterym si občas něco stáhneš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.