kennysek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ahoj, mám dotaz nemáte odkaz na TORRENTy, konkrétně na Crysis 2 v CZ a Fable III v CZ...jemožné takový TORRENTy najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 A co takhle zkusit google a ne kvůli tomu zakládat topic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 já hledám už asi 3 dny a nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 crysis 2 je na cztorrent.net fable II jsem nenašel ale jsou ke stažení (linky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tak to stahni na czshare nebo na fileserve pres free sloty,asi to bude i rychlejší než přes torrenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nevíte proč nejde stahovat na cztorrent ? /nechtěl sem zakládat nový topic tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Proc by neslo ... jdes na stranku, pak do sekce torrent ... :D NEbo, popiš svůj problém ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Popíšu - najdu si cztorrent kliknu na torrenty a naskočí : CHYBA: Nemáš přístup k torrentům : pak dam pro jistotu Registrace a napíše to : CHYBA: Byl dosažen maximální počet registrací. Zkuste to později... , poradíte ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ju to se mi stalo taky, ja myslel ze je to tim, ze mam ban :D EDIT: hej tipuju, ze uz ten web ani nepojede :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 mimochodem víte o tom, že warez je zde na fóru zakázán? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Mi ho to neprovozujem jen se o nem bavime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Madridista , díky ( jestli nerozjedou , dojedu si zanima 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tak sem to asi nasel, Crysis 2 od grupy MARVEL by měl být v CZ a Fable III totéž...jinak já mám např pres torrent za jeden den 3-4 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.