kovi015 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 caute mam psp z verzi 6.60 3004 a chtel jsem se zeptat jestli by to po downgradu slo flashnout a pokud jo tak jesli by byl nekdo tak hodny a dal mi navod jsem zacateckny mezi psp dekuji moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Navod zde dodám, ale po downgradu na 6.20 to pujde flashnout na B9, není v tom problem, akorat nechapu proč všeci downgraduji..ja mám 6.35 b5 a vpoho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Medotuka 6.35 je dočasnej to znamená že po každý tvrdým vypnutí psp se musí flash musi znova načíst . Všichni downgradujou protože na verzi 6.20 si můžeš dát pro b 9 perma a ten už je na furt ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 To ano, ale je to jen 5 sekund +-, navíc mam tam b5 + fast recovery, mě to vyhovuje, ale lepši si dej ten 6.20 pokud se v tom nevyznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ale i tak je to pro někoho zbytečné zdržování a nepříjemnost. Navíc PRO B5 je už takové 3 měsíce starý a chybí v něm plno funkcí a nejde plno PSX i ISO her, dnes už je PRO B9, takže ti radím, aktualizuj si na PRO B9 (ať už si tam necháš ten tvůj, nebo si diwngradneš na 6.20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.