Silas Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Vždycky mě zajímalo, jestli je na Live bezpečný chodit se starší hrou, která má např. wave 2 (GTA IV) s SSv1? Záleží to na wave čísle nebo je to úplně stejné, jako u současných her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 wave s tím nemá nic společného - pokud ovšem není ta hra opatchovaná na nižší . Ale SSv má být 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Lépe řečeno SSv záleží na tom, jakým způsobem se DVD ripuje a vždy je lepší patchovat na SSv2. Někdy SSv2 není dostupné a tedy nelze ani patchnout. Já například hru nehraji když SSv2 není dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 U wave 1 a 2 stačí SSv1. K většině sice existuje SSv2, ale je v podstatě úplně stejný jako SSv1 a ty minimální rozdíly nemá konzole možnost u těchto wave zjistit. SSv2 přišla až ve stejnou dobu, jako wave 3. Před nějakou dobou jsem se po tomhle už taky pídil a pročetl jsou spoustu fór a citací od c4evy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Vždycky mě zajímalo, jestli je na Live bezpečný chodit se starší hrou, která má např. wave 2 (GTA IV) s SSv1? Záleží to na wave čísle nebo je to úplně stejné, jako u současných her?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.