Silas Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Odesláno Září 28, 2011 Vždycky mě zajímalo, jestli je na Live bezpečný chodit se starší hrou, která má např. wave 2 (GTA IV) s SSv1? Záleží to na wave čísle nebo je to úplně stejné, jako u současných her? Citovat
0 toro Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Odesláno Září 28, 2011 wave s tím nemá nic společného - pokud ovšem není ta hra opatchovaná na nižší . Ale SSv má být 2 . Citovat
0 Ravendhi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Odesláno Září 29, 2011 Lépe řečeno SSv záleží na tom, jakým způsobem se DVD ripuje a vždy je lepší patchovat na SSv2. Někdy SSv2 není dostupné a tedy nelze ani patchnout. Já například hru nehraji když SSv2 není dostupné. Citovat
0 Dlaha Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Odesláno Září 29, 2011 U wave 1 a 2 stačí SSv1. K většině sice existuje SSv2, ale je v podstatě úplně stejný jako SSv1 a ty minimální rozdíly nemá konzole možnost u těchto wave zjistit. SSv2 přišla až ve stejnou dobu, jako wave 3. Před nějakou dobou jsem se po tomhle už taky pídil a pročetl jsou spoustu fór a citací od c4evy. Citovat
Otázka
Silas
Vždycky mě zajímalo, jestli je na Live bezpečný chodit se starší hrou, která má např. wave 2 (GTA IV) s SSv1? Záleží to na wave čísle nebo je to úplně stejné, jako u současných her?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.