Jump to content

phishing

mxm9

Recommended Posts

nevim jestli se tomu da tak rikat i v mim pripade,ale mozna jo nevim.kdysi mi kamrad ukazal jednu stranku,zeptal se me na neco co sem mu nechtel rict a at to vyplnim a ze on to neuvidi,tak sem to tam napsal(byl jsem jeste dost malej) a on mi pak rekl ze ta odpoved mu pride na email.

nevite nekdo o takovy strance, nechci nikomu krast heslo nebo neco takovyho, jenom si udelat srandu

Jo jde o phising... Normálně se vytvoří stránka s formulářem a pak to zpracuje nějaký script (třeba PHP) a pak už je jenom na tobě jestli si ty údaje přepošleš na Mail, nebo jestli se ti zapíší na FTP do souboru, nebo jestli se data přepošlou do mySQL database. Takhle nějak se okrádájí nějaký zákaznící bank že skopírují stránku s loginem a pozmění script který zpracovává formálář a pak maj ty jejich údaje no...

BTW: snad toho nechceš zneužívat

Jo jde o phising... Normálně se vytvoří stránka s formulářem a pak to zpracuje nějaký script (třeba PHP) a pak už je jenom na tobě jestli si ty údaje přepošleš na Mail, nebo jestli se ti zapíší na FTP do souboru, nebo jestli se data přepošlou do mySQL database. Takhle nějak se okrádájí nějaký zákaznící bank že skopírují stránku s loginem a pozmění script který zpracovává formálář a pak maj ty jejich údaje no...

BTW: snad toho nechceš zneužívat

no krast hesla a nic zlyho delat nechci jen bych chtel najit nakou takovou stranku, potrebuju neco dostat z kamose, ale zadny hesla nebo neco spatnyho ne