kejsi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 podle diskuze by to teda slo online, coz je skvele, takze sem budu psat seznam zajemcu... 1 kejsi 2 HOW3N - ok 3 razi - ok 4 eiza - ok 5 medion95 - ok cena za slot je 320,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 pass by mohl mít asi jen ten co to koupí přes svoji kartu, pro ostatní asi jen singl... ale lhal bych, kdybych řekl že si sem s tím jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 hm, tak ani na EA mi nejsou schopni odpovedet, to je sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Online pass by měl jít všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 online pass nema s hrou jako takovou nic spolecneho, da se i koupit bokem. Ten pass si aktivujes na svem ea accountu a nikde jinde uz si ho neaktivujes. Teda pokud nechcete sdilet jeden account coz znamena kdyz hraje jeden, nehraje druhej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Nevim jak je to s EA sports, ale u ostatních her s EA online passem (DS2, NFS HP) to jde v pohodě všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 přesně, online pass je od toho, aby se zamezilo koupě z druhé ruky, takže když si kupujete online verzi hry tak tam žádnej online pass ani není, ale online fungovat bude... pokud je tu tedy někdo kdo to koupí, mám zájem... cena 320 Kč pro jednoho je více než přijatelná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 přesně, online pass je od toho, aby se zamezilo koupě z druhé ruky, takže když si kupujete online verzi hry tak tam žádnej online pass ani není, ale online fungovat bude... pokud je tu tedy někdo kdo to koupí, mám zájem... cena 320 Kč pro jednoho je více než přijatelná :D Tak s tím zkušenosti nemám. Jsi si opravdu jistý, že Online verze nepotřebuje online pass? (Říkám, zkušenost s tím nemám, ale vyžadovalo by to jinej build. Neflagne to akorát ten account na který to koupíš že má pass?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 jo jsem si jistý, i kdyby tam bylo zvlášt na stažení online pass a hra tak i online pass lze sdílet mezi 5 lidí, takže není co řešit... navíc jak psal výše deepthroat u her jako NFS HP je také online pass, který digitální verze hry také neměla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 kdyžtak se hlásim kdyby něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 k tomu NFS hot pursuit ma howen pravdu ja si to na PS Store koupil a lekl jsem se kdyz to chtelo pass dal jsem ok a naskocilo dekujeme ze jste si koupil pass ..... tkz nakonec je ten pass jakoby v tom automaticky vlozenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 taky se hlásím když bude někdo kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Taky bych měl zájem, kdyby se ta fifa koupovala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 jak tak na to koukám tak už je nás asi i 5, ale kdo to koupí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 dejte mi cas do zacatku pristiho tydne, zkousim to vykutit jeste nekde jinde, ale kdyz to nevyjde, tak to koupim, takze vydrzte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 dejte mi cas do zacatku pristiho tydne, zkousim to vykutit jeste nekde jinde, ale kdyz to nevyjde, tak to koupim, takze vydrzte :) co myslíš tím zkouším to vykutit jestě někde jinde? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 já se hlásím jako další zájemce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ok chlapi kupujem to, napisu vsem zpravu kdo jste v prvnim prispevku, kdyby si to nekdo rozmyslel, tak nahradnik je Krois jo a posilejte tu castku nejak presneji, at se to nemusi doposilat nadvakrat, jako tomu bylo u Resiho 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ok chlapi kupujem to, napisu vsem zpravu kdo jste v prvnim prispevku, kdyby si to nekdo rozmyslel, tak nahradnik je Kroisjo a posilejte tu castku nejak presneji, at se to nemusi doposilat nadvakrat, jako tomu bylo u Resiho 4 :D jak přesněji? je to tam za 1599,99 což je skoro 1600 :D takže jasných 320 pro jednoho... myslím, že není co řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jo to sem se asi prepsal :D jasne ze je to 320 za slot, ale u resiho mi to posilali na dvakrat, protoze nekdo napsal spatnou castku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 dneska uz prisly koruny od vsech, takze rozeslany pristupove udaje :) ma to pres 9 giga, takze na tom uctu nebudte moc dlouho a bezte zpatky na svuj, at to muze sosnout ten dalsi...uz se mi jednou stalo ze tam nejaky nouma zustal a ja kvuli nemu mel maslo na hlave :D diky za spolupraci a klidne si me pridejte, rad zahraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchtic26 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 kdyby nekdo stahoval znovu, tak mam zajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.