Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 12 - psn (5/5)

kejsi

Recommended Posts

přesně, online pass je od toho, aby se zamezilo koupě z druhé ruky, takže když si kupujete online verzi hry tak tam žádnej online pass ani není, ale online fungovat bude... pokud je tu tedy někdo kdo to koupí, mám zájem... cena 320 Kč pro jednoho je více než přijatelná :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně, online pass je od toho, aby se zamezilo koupě z druhé ruky, takže když si kupujete online verzi hry tak tam žádnej online pass ani není, ale online fungovat bude... pokud je tu tedy někdo kdo to koupí, mám zájem... cena 320 Kč pro jednoho je více než přijatelná :D

Tak s tím zkušenosti nemám. Jsi si opravdu jistý, že Online verze nepotřebuje online pass? (Říkám, zkušenost s tím nemám, ale vyžadovalo by to jinej build. Neflagne to akorát ten account na který to koupíš že má pass?)

Odkaz ke komentáři

jo jsem si jistý, i kdyby tam bylo zvlášt na stažení online pass a hra tak i online pass lze sdílet mezi 5 lidí, takže není co řešit... navíc jak psal výše deepthroat u her jako NFS HP je také online pass, který digitální verze hry také neměla...

Odkaz ke komentáři

ok chlapi kupujem to, napisu vsem zpravu kdo jste v prvnim prispevku, kdyby si to nekdo rozmyslel, tak nahradnik je Krois

jo a posilejte tu castku nejak presneji, at se to nemusi doposilat nadvakrat, jako tomu bylo u Resiho 4 :D

jak přesněji? je to tam za 1599,99 což je skoro 1600 :D takže jasných 320 pro jednoho... myslím, že není co řešit :)

Odkaz ke komentáři

dneska uz prisly koruny od vsech, takze rozeslany pristupove udaje :)

ma to pres 9 giga, takze na tom uctu nebudte moc dlouho a bezte zpatky na svuj, at to muze sosnout ten dalsi...uz se mi jednou stalo ze tam nejaky nouma zustal a ja kvuli nemu mel maslo na hlave :D

diky za spolupraci a klidne si me pridejte, rad zahraju :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu