Jump to content

Fifa 12 - psn (5/5)

kejsi

Recommended Posts

přesně, online pass je od toho, aby se zamezilo koupě z druhé ruky, takže když si kupujete online verzi hry tak tam žádnej online pass ani není, ale online fungovat bude... pokud je tu tedy někdo kdo to koupí, mám zájem... cena 320 Kč pro jednoho je více než přijatelná :D

přesně, online pass je od toho, aby se zamezilo koupě z druhé ruky, takže když si kupujete online verzi hry tak tam žádnej online pass ani není, ale online fungovat bude... pokud je tu tedy někdo kdo to koupí, mám zájem... cena 320 Kč pro jednoho je více než přijatelná :D

Tak s tím zkušenosti nemám. Jsi si opravdu jistý, že Online verze nepotřebuje online pass? (Říkám, zkušenost s tím nemám, ale vyžadovalo by to jinej build. Neflagne to akorát ten account na který to koupíš že má pass?)

ok chlapi kupujem to, napisu vsem zpravu kdo jste v prvnim prispevku, kdyby si to nekdo rozmyslel, tak nahradnik je Krois

jo a posilejte tu castku nejak presneji, at se to nemusi doposilat nadvakrat, jako tomu bylo u Resiho 4 :D

jak přesněji? je to tam za 1599,99 což je skoro 1600 :D takže jasných 320 pro jednoho... myslím, že není co řešit :)

dneska uz prisly koruny od vsech, takze rozeslany pristupove udaje :)

ma to pres 9 giga, takze na tom uctu nebudte moc dlouho a bezte zpatky na svuj, at to muze sosnout ten dalsi...uz se mi jednou stalo ze tam nejaky nouma zustal a ja kvuli nemu mel maslo na hlave :D

diky za spolupraci a klidne si me pridejte, rad zahraju :)