Vlastys Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ahoj chtel bych se zeptat, jestli je nejak mozne pripojit k PS3 ovladac od Xboxu 360 at uz kabelem nebo bezdratovy. dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ne, nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ahoj chtel bych se zeptat, jestli je nejak mozne pripojit k PS3 ovladac od Xboxu 360 at uz kabelem nebo bezdratovy. dekuji :) lze pouze arcadove ovladace (cesky paka) z korei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Lze používám tedle adapter [url]http://www.playcentrum.cz/cross-battle-adapter-plus-ps3-659701.htm[/url] ptz me nesedi velikostne ovladac od Sony. Je to investice ale nelituju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlastys Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 presne tak, nic proti ovladaci SONY ale nejak mi nejde do ruky :( ale bez kabelu tenhle adapter asi nefunguje ? diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Lze používám tedle adapter [url]http://www.playcentrum.cz/cross-battle-adapter-plus-ps3-659701.htm[/url] ptz me nesedi velikostne ovladac od Sony. Je to investice ale nelituju :) Ako nesedí? To nechápem? Čo máš malé ručičky? A váha xbox ovladača ti vyhovuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Ako nesedí? To nechápem? Čo máš malé ručičky? A váha xbox ovladača ti vyhovuje? Prostě mě nesedí jak velikost ovladače váha tak i rozložení analogovejch páček, ale asi to je tím že sem před tím hrál x let na xkovym ovladači, prostě mě vyhovuje vic ten pro xbox tečka :) presne tak, nic proti ovladaci SONY ale nejak mi nejde do ruky :( ale bez kabelu tenhle adapter asi nefunguje ? diky za info. Todle je adaptér čistě na kabelovej ovladač pro xbox, dělaj snad i verzi pro bezdrát ale za hrozný prachy a stejně na spárování je potřeba drátovej ovaldač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vlastys
Ahoj chtel bych se zeptat, jestli je nejak mozne pripojit k PS3 ovladac od Xboxu 360 at uz kabelem nebo bezdratovy. dekuji :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.