dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Čau,včera sem hrál NHL12 na PS3 a už po několikáté se mi to seklo (dělalo mi to i u fifiy11 a nhl11) tak mě napadlo jestli by to nešlo nějak vyčistit.Chci se zeptat jestli se dá nějak vyčistit ze vnitř ps3,jestli to z vás někdo už zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Cez štrbinu to nejde, musiš to rozobrať a tak vyčistiť. Čistiace dvd je tiež na nič. Nič bližšie si k tomu nenapísal je nové, staré v záruke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 mám ho 2 roky už,takže zrovna nové není,pravě sem nevěděl jestli to mužu rozdělat,tak sem se tady chtěl zeptat,abych to nahodou pak nezmastil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Září 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 refresh...nemáte pls nejaky video k tomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 refresh.....pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 tohle se mi často stává u FIFY 11, ale podle mě je to hrou. mám doma 30 her a dělá to jen FIFA, jinak PS3 jde vyčistit i fan testem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ok a jak se to dělá ten fan test?je to možny že je to hrou ale dělá mi to u fifi11,12 a nhl11,12 tak to se mi zdá trošku divny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Fan test uděláš tak, že vytáhneš PS3 kompletně z elektriky, podržíš prst na EJECT tlačítku a znovanzapojíš kabel do zásuvky. Hlavně musíš pořád držet EJECT tlačítko dokud neuslyšíš jak se rozběhnout větráky na max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 tlačítko eject je to čím se ps3 vypína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 zjistil jsem že Ejecet je to tlacitko na vyndavani CD,ale vyndal jsem to ze zasuvky a držel jsem to tlacitko a nic jsem neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 už to mám,vypadá to zatim dobře :) díky dobrá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 už to mám,vypadá to zatim dobře :) díky dobrá věc jo je, ale nedoporučuju to dělat moc často, maximálně 1x za měsíc. ten větrák v PS3 není věčný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jojo,doufám jestli se mi to povedlo,držel jsem Eject a pak to jen normalne zapl,soudim to jen podle toho že hry mi běží good a něco sem slyšel v ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Čau,včera sem hrál NHL12 na PS3 a už po několikáté se mi to seklo (dělalo mi to i u fifiy11 a nhl11) tak mě napadlo jestli by to nešlo nějak vyčistit.Chci se zeptat jestli se dá nějak vyčistit ze vnitř ps3,jestli to z vás někdo už zkoušel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts