DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ja to nejak preziju, pokud to nejsou podprumerna hodnoceni tak to muj usudek na hru nezmeni a dost se na to tesim....hlavne si ted kupuju domaci kino, takze se tesim az pritahnu v patek rage domu, poradne to osolim a v nejlepsim nad tim stravim celoun noc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Já mám Panasonic a třeba novej Battlefield je opravdu na kinu úžasnej... v menu má přímo v audiu nastavení home theatre a je to znát....uvidíme co Rage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 hra od ID Softu dostane 10 nebo 100% ale az DOOM4 typuju, ID soft je sice legenda, ale jejich hry byly doceneny az v prubehu nekolika let od vydani, zadny jejich titul (z tech novejsich), nebyl po vydani ihned oslavovan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak battlefield je v tomhle spicka, ikdyz rekl bych ze Rage je na tom podle recenzi a videi taky hoodne slusne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 A nevíte jestli bude demo? mi tohle nějak uniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Demo nebude, urcite ne pred vydanima pochybuju ze vubec... th0ca: A co treba takovy doom? A rekl bych ze uz i wolfenstein byl hned hitem......ale je pravda ze to bylo trosku jine casy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 proto sem psal, ze u novejsich her ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Doom 3? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ok, doom 3 byl mozna vyjimka, k tomu sem psal ze doom4 bude asi 100% zalezitost. Takze to souvisi ... :o ale treba takovy Quake, Quake 3 to byly hry, nad kteryma kazdej recenzent pomalu ohrnul nos a pritom quake3 se hraje porad =) a Quake3 OSP redefinoval zandr FPS MP her . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Njn, tak ja zas tak starej nejsem, quake jsem hral, ale s odstupem casu, takze veskera honoceni me minula...... Kazdopadne Rage nevypada na hru, ktera by nemela byt v recenzich nedocenena a po case se stat "legendou"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 q3 nic neredefinoval, ten jen pokracoval v tom, co zacal q1 a q2. Ale pro me podle recenze na joystiq zklamani, precijen bezcilne behani tam a zpet a mezitim strileni je dost malo. Pokud to ani nedrzi dohromady pribeh tak, jak to je u GOW3, pak nevim, proc bych to hral. Mozna se to chytne v multiplayeru, ale ani tomu v konkurenci B3, GOWu nebo CODu neverim Pravdou je, ze od ID se spis podle jmena cekala bomba, na druhou stranu si ted rikam - kdy naposledy vydali neco poradnyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 to zas bude asi tim, ze id soft presedlal na ciste singleplayer hry, prestali delat multiplayer, protoze soucasny hit "modern warfare" se jim nezamlouvam, nebo ho mozna neumi delat? Kazdopadne jejich kazda hra je jedinecna i tim jak vypada... jejich kombinace ruznych stylu je uzasna a uchvatit musi snad kazdeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak on iD software od Dooma 3 nic velkyho nevydal, a doom 3 byla poradna hra...jen si davaj na cas, v dnesni dobe mozna az moc, kort s Ragem, ktery kdyz se to tak vezme neni vicemene nic originalnim, takze to spoustu lidi ani nebude mit potrebu hrat.....ale ja si to zahraju minimalne ze dvou duvodu a to proto, ze to vypada uzasne a proto, ze to je od iDu a ty hry delat umej, takze neverim, ze by me to nebavilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 q3 nic neredefinoval, ten jen pokracoval v tom, co zacal q1 a q2. Ale pro me podle recenze na joystiq zklamani, precijen bezcilne behani tam a zpet a mezitim strileni je dost malo. Pokud to ani nedrzi dohromady pribeh tak, jak to je u GOW3, pak nevim, proc bych to hral. Mozna se to chytne v multiplayeru, ale ani tomu v konkurenci B3, GOWu nebo CODu neverimPravdou je, ze od ID se spis podle jmena cekala bomba, na druhou stranu si ted rikam - kdy naposledy vydali neco poradnyho? jak jsem psal ve 13 prispevku chozeni tam a zase zpatky. Tak jsem se docela trefil a to jsem byl pouze na zacatku cca 2h hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jj ze to delali zbytecne dlouho rekl i carmack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 No verim ze hodne casu jim zabral novy engine ktery vypada proste skvele a vzhledem k vsude zminovanemu smyslu pro detail se to da i pochopit..... Kazdopadne me nedela problem si uzit trosku toho "oldschooloveho" behani sem a tam a strileni nepratel, protoze pokud to vypada tak jak to vypada, tak to bude fajn, samozrejme na to muzu rapidne zmenit nazor az se mi to dostane do ruky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 na tom ale neni nic oldschooloveho. Pokud to proste neni podporeny pribehem, nebo hlubsi myslenkou, tak je to proste jen neschopnost designeru. IMHO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 no toho behani se bojim, protoze v novym Wolfovi mi to fakt vadilo... Ale jelikoz me bavil styl hrani ala FarCry2, tak to me zas navnazuje to hrat pomalu, podle sebe, zadna zbesila akce, opet kazdeho kdo pujde, utlouct pesti atp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 na tom ale neni nic oldschooloveho. Pokud to proste neni podporeny pribehem, nebo hlubsi myslenkou, tak je to proste jen neschopnost designeru. IMHO. Ja myslim ze tady netreba buzerovat designery, ty to podle me vymysleli dobre.... ne kazda hra musi mit epicky pribeh nebo filozoficky presah a tohle muze fungovat jako prosta fps.... no toho behani se bojim, protoze v novym Wolfovi mi to fakt vadilo... Ale jelikoz me bavil styl hrani ala FarCry2, tak to me zas navnazuje to hrat pomalu, podle sebe, zadna zbesila akce, opet kazdeho kdo pujde, utlouct pesti atp :) Takhle si ale asi nezahrajes, co jsem zatim z dostupnych materialu vytusil, tak ve svete mas volnost, ale tam si jezdis hezky v bugine.....samotne strileci pasaze se pak odehravaji vicemene v "linearnich" lokaci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 U rage je hrozná výhoda Id tech enginu který i na konzolích vypadá tak jak vypadá ... a běhá na 60fps... to si vemte že ta hra mohla jít graficky ještě dál... to třeba doom 4 má udajně běžet na ID tech 5 enginu pod 30fps ... to sam zvědavej jak bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 No hlavne abyxhom na D4 necekali tak dlouho jak na Rage, ikdyz o tom pochybuju, jelikoz jak uz jsem rikal, verim, ze dost casu zabral vyvoj samotneho enginu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jj to by snad mohlo jit uz rychleji, ale zas to nema byt jen FPS, co sem cetl, tak sem zvedavej jaky to nakonec bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Zajimave srovnani.... http://www.zing.cz/special/570/rage-graficke-rozdily-ps3-a-x360-verze Zase to vyhral xbox, ikdyz tentokrat jsem hodne sazel na ps3, ale za vysledek jsem rad, pac budu samozrejme kupovat na xko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 hm, me se vic libi ps3 verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Taky je pro me hezci Ps3 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.