th0ca Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Hru ted hraju na PS3 a je to bomba. Po dlouhe dobe opet solidni akcni zalezitost, hraju na nightmare, takze je to i solidni vyzva. doskakovani textur je docela naprd, ale da se na to zviknout, clovek se jen proste nesmi nechat kochat grafikou .D. Kazdopadne ta hra je luxusni :) Uz sem i objevil QUAKE EASTER EGG :) Wolfenstein mi utekl (je hned v prvni misy) a nedovoli mi to potom uz tam jit :/ Ted sem v Dead City (po 4 hodinach herniho casu - plnim kazdy ukol co mi kdo da) a jak tu rikaji vsichni musim i ja souhlasit, je to hnus. Ale akce je to paradni, jen me trochu vytacej az moc "aktivni" nepratele formou rychlich uhybu dostran :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Tato hra mě neskutečně chytla, jsem zatím v prvním městě, nebo co to je a mám nahraných něco přes 11 hodin, moc si hru užívám, tak jsem zvědav co hra dál přinese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 tak ted dohrano, cas hrani 22 hodin. 77% trofeji. Konec jasne rika, ze bude bud nejaky DLC nebo druhy dil jisty. Takze ja jsem spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Chci se zeptat, to 3ti DVD je jen MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Satir: Mělo by to tak být. Celý singleplayer jsem dohrál jen se dvěma DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Zdravím lidi - projde semnou někdo Legendy ?? stačí NORMAL :) díky GT: BoromirCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 1) Čaute je v rage splitscreen (2 a více na 1xku) ? 2) když to stahuju na co jsou ty 3 DVD, potřebuji je všechny? (co obsahuje každé DVD?) Předem díky za odpověď ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 1 není no, to třetí dvd nemusíš stahovat, to je jen multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Za kolik hodin jste to dohráli? Mě prví DVD zabralo necelejch 10h a začal jsem druhý.. Podzemní město už se mi tolik nelíbí jako wellspring, bude tam ještě nějaký nebo je podzemní město poslední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 je to už poslední město, ale můžes se kdykoliv vrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Za kolik hodin jste to dohráli? Mě prví DVD zabralo necelejch 10h a začal jsem druhý.. Podzemní město už se mi tolik nelíbí jako wellspring, bude tam ještě nějaký nebo je podzemní město poslední? 23 hodin 58 minut, prosmejdil sem prakticky vse co se dalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Dohrano za cca 30 hodin. Hra neskutečná, ale ten konec je nejhorší co jsem kdy zažil. Celá hra se tak dostala do šedého prúměru. Škoda mohla to být jedna z nejlepších her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Hra fakt super ještě když jsem si mohl vychutnat v češtině ,ale konec byl opravdu až trapný čekal jsem pořádnou řež a hlavní sídlem jsem proplul jak nic a pak konec opravdu škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 ja ted budu zacinat hrat a uz se na to sakra tesim.. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 já taky, jen sem to stáhl v cz, vyzkoušel ale zatim sem dal přednost metru2033 :) tak na toto se taky musím podívat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 He ja to jen tak prolitnul.Obe dvd za 14 hodin.Je to paradni hra,ale kdyby to otevreli vic treba jako fallout a konec neodflakli ,tak by to bylo s touhle grafikou naprosto epicke dilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 já taky, jen sem to stáhl v cz, vyzkoušel ale zatim sem dal přednost metru2033 :) tak na toto se taky musím podívat. :) Mas linky na Rage s CZ?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 musis bejt VIP na share-foru a pak si to muzes stahnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 musis bejt VIP na share-foru a pak si to muzes stahnout :) Diky uz jsem se tam mrkl .-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Ahoj, podařilo se někomu dohrát hru na 100 procent? Nevím jestli se tam počítají i minihry, nebo ''jen'' všechny úkoly, závody, sbírání karet i ty návody a taky skoky. Rád bych udělal tu trofej...je zajímavé že když jsem to dohrál na hard tak se mi po titulcích nezapočítala trofej což absolutně nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 jj musis vyhrat i minihry, hlavne finger filet je dobra hra na nervy.... me se treba nepodarilo posbirat karty :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 hmm ty minihry to bude teta záhul... hlavně to finger... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 na finger filer je nejhorsi to posledni kolo, protoze to je nahodne, vsechny 4 predchozi jsou vzdy ve stejnem stylu, ale to posledni uz je nahodny a musis ruku objet 4x coz je taky na pikacu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 jj to právě mi dělá problémy, teď jsem našel na netu že je potřeba vyhrát nějaké peníze z každé minihry, takže možná není potřeba to dojet do konce ale po jednom nebo více kolech odejít z určité minihry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 tohle přímo se píše - - - You only need to win some cash in each minigame. It is not necessary to beat the minigames at their highest difficulty. Tak snad to bude pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.