Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rage

Anubis1

Recommended Posts

Hru ted hraju na PS3 a je to bomba. Po dlouhe dobe opet solidni akcni zalezitost, hraju na nightmare, takze je to i solidni vyzva. doskakovani textur je docela naprd, ale da se na to zviknout, clovek se jen proste nesmi nechat kochat grafikou .D. Kazdopadne ta hra je luxusni :) Uz sem i objevil QUAKE EASTER EGG :) Wolfenstein mi utekl (je hned v prvni misy) a nedovoli mi to potom uz tam jit :/

Ted sem v Dead City (po 4 hodinach herniho casu - plnim kazdy ukol co mi kdo da) a jak tu rikaji vsichni musim i ja souhlasit, je to hnus. Ale akce je to paradni, jen me trochu vytacej az moc "aktivni" nepratele formou rychlich uhybu dostran :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Za kolik hodin jste to dohráli? Mě prví DVD zabralo necelejch 10h a začal jsem druhý.. Podzemní město už se mi tolik nelíbí jako wellspring, bude tam ještě nějaký nebo je podzemní město poslední?

23 hodin 58 minut, prosmejdil sem prakticky vse co se dalo :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ahoj, podařilo se někomu dohrát hru na 100 procent? Nevím jestli se tam počítají i minihry, nebo ''jen'' všechny úkoly, závody, sbírání karet i ty návody a taky skoky. Rád bych udělal tu trofej...je zajímavé že když jsem to dohrál na hard tak se mi po titulcích nezapočítala trofej což absolutně nechápu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu