th0ca Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 no nevim, me trofej pipla az jen kdyz sem dohral a vyhral vsechny minihry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 To by bylo jinak stupidni kdybys musel dat i minihry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 jo tak pockej, ted koukam, ze kazda z tech miniher ma samostatnou trofej Hardest Deck th0ca earned this on December 1st 2011 at 2:31:18PM Beat Teague's hardest Deck JACKPOT! th0ca earned this 4 months ago Roll 4 Targets in the first round of Tombstones Just a Flesh Wound th0ca earned this 4 months ago Complete the final round of 5 Finger Filet Deliverance th0ca earned this on December 3rd 2011 at 11:55:41AM Complete the final round of Strum ale po vsech minihrach dostanes Minigamer th0ca earned this 4 months ago Win all Minigames a k ty obtiznosti, ja hru dohral na nightmare, a dostal sem vsechny trofeje, od dohrani na jakoukoliv obtiznost, pres normal, hard i nightmare pak mas jeste Obsessive Compulsive Reach 100% Completion in the Campaign tu ja nedostal, protoze nemam A True Legend Complete a Legend of the Wasteland on Nightmare difficulty (nevim co to ma byt ??, asi neco s MP??) Anthology Complete all Legends of the Wasteland a pak mi chybej jeste nejaky, hlavne MP a nejaky SP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Ten jackpot ne a ne udělat, na hard jsem to všechno dal tyhle minihry ale chyběly mi zas ty karty a návody, teď ty minihry mi nejdou vůbec, takže musím je dohrát znovu nebo se to počítá od minulé hry? Teď hraju na nightmare, ale asi je to všechno od nuly...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 asi je, nevim jak tohle ta hra resi, nicmene nightmare je absolutne smesna obtiznost :(:(:(:(:(:(, ale kvuli tem zavodum v buginach, ktery me vubec nebavili, tu hru nemam chut hrat znova, i kdyz by me to lakalo... ted nevim, jdou ty zavody vynechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 vynechat asi nejdou, já je jedu znovu ikdyž mě to moc nebaví, ale platina mě láká a jestli se to vše počítá od nuly tak to musím odjet zase celé. True Legend a Anthology je něco z multiplayeru, nevím co přesně už asi co op. Teď si tak říkám když už mám ostatní trofeje a chybí mi dejme tomu 4 z celé hry, tak to možná stačí dohrát na nightmare a posbírat karty a plánky a měly by naskákat zbylé trofeje, protože se mi zdá divný abych musel znovu hrát mulťák když ty trofeje už mám... Tak konečně Platina padla, jelikož jsem už trofeje co se týče miniher měl z hard obtížnosti, tak na nightmare stačilo jenom vyhrát u každé minihry nějaký obnos, nemusel jsem je znovu hrát do posledního levelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 DLC The Scorchers je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Nevíte někdo, jestli jde hrát jen ty bonusové levly zvlášť? nebo musím hrát od začátku celou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 ja sem to vcera kopil na store, dneska to zkusim, tak pak napisu. I kdyz si myslim, ze to bude mozne hrat samostatne, protoze by to melo byt ve Wasteland pristupne... Ale ja sam si to rad projdu odzacatku, kvuli ty ultra hardcore obtiznosti, nebo jak se to jmenuje, protoze ta puvodni nightmare byla fakt smesna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Taky si to asi dám odznovu, jsem zvědav na tu novou obtížnost, asi to ale nebude takový nightmare jako u Dooma 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 uz asi ne, nicmene toho uz se dneska clovek nedocka vubec. Ja se tesim na tech 6 novych lokaci, doufam, ze to bude trochu vetsi, ze clovek vsech tech 6 neprojde za 30 minut. :o, jen skoda, ze tam neudelali i nejaky deathmatch mapy klasicky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Jo souhlas, deathmatch by nebyl na škodu, no a ty mapy snad budou opravdu na delší hraní pač dohrát to jak říkáš za 30 min by nebylo zrovna nic moc, uvidíme, dnes to asi rozjedu, včera jsem stáhnul to DLC ale ještě jsem to nezkoušel až dnes asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Tak to dlc je rozprostreny po celym wastelandu. Uz v ty prvni osade jsou dvere do prvni mise dlc. A ta nova obtiznost docela konecne masakr, enemies mirej jak sniperi a maj velkou odolnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 jo jo, kousek jsem rozehrál a hned u Hagarda jsou jak říkáš ty dveře do nové lokace, tam jsem ještě nešel, dnes budu pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Nemělo být těch nových misí 6? v menu je jen 5 nvých, což je divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 to nevim kolik jich ma byt, ale pravda je, ze vsude psali ze 6 novych lokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.