Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rage

Anubis1

Recommended Posts

• Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

jo tak pockej, ted koukam, ze kazda z tech miniher ma samostatnou trofej

Hardest Deck

th0ca earned this on December 1st 2011 at 2:31:18PM

Beat Teague's hardest Deck

JACKPOT!

th0ca earned this 4 months ago

Roll 4 Targets in the first round of Tombstones

Just a Flesh Wound

Complete the final round of 5 Finger Filet

Deliverance

th0ca earned this on December 3rd 2011 at 11:55:41AM

Complete the final round of Strum

ale po vsech minihrach dostanes

Minigamer

Win all Minigames

a k ty obtiznosti, ja hru dohral na nightmare, a dostal sem vsechny trofeje, od dohrani na jakoukoliv obtiznost, pres normal, hard i nightmare

pak mas jeste

Obsessive Compulsive

Reach 100% Completion in the Campaign

tu ja nedostal, protoze nemam

A True Legend

Complete a Legend of the Wasteland on Nightmare difficulty (nevim co to ma byt ??, asi neco s MP??)

Anthology

Complete all Legends of the Wasteland

a pak mi chybej jeste nejaky, hlavne MP a nejaky SP .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten jackpot ne a ne udělat, na hard jsem to všechno dal tyhle minihry ale chyběly mi zas ty karty a návody, teď ty minihry mi nejdou vůbec, takže musím je dohrát znovu nebo se to počítá od minulé hry?

Teď hraju na nightmare, ale asi je to všechno od nuly...?

Odkaz ke komentáři

vynechat asi nejdou, já je jedu znovu ikdyž mě to moc nebaví, ale platina mě láká a jestli se to vše počítá od nuly tak to musím odjet zase celé. True Legend a Anthology je něco z multiplayeru, nevím co přesně už asi co op. Teď si tak říkám když už mám ostatní trofeje a chybí mi dejme tomu 4 z celé hry, tak to možná stačí dohrát na nightmare a posbírat karty a plánky a měly by naskákat zbylé trofeje, protože se mi zdá divný abych musel znovu hrát mulťák když ty trofeje už mám...

Tak konečně Platina padla, jelikož jsem už trofeje co se týče miniher měl z hard obtížnosti, tak na nightmare stačilo jenom vyhrát u každé minihry nějaký obnos, nemusel jsem je znovu hrát do posledního levelu...

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

ja sem to vcera kopil na store, dneska to zkusim, tak pak napisu. I kdyz si myslim, ze to bude mozne hrat samostatne, protoze by to melo byt ve Wasteland pristupne... Ale ja sam si to rad projdu odzacatku, kvuli ty ultra hardcore obtiznosti, nebo jak se to jmenuje, protoze ta puvodni nightmare byla fakt smesna :)

Odkaz ke komentáři

Jo souhlas, deathmatch by nebyl na škodu, no a ty mapy snad budou opravdu na delší hraní pač dohrát to jak říkáš za 30 min by nebylo zrovna nic moc, uvidíme, dnes to asi rozjedu, včera jsem stáhnul to DLC ale ještě jsem to nezkoušel až dnes asi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu