Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
I ta jejich nova expresni sluzba je dobra . V den kdy ti to doruci ti prijde rano sms , nebo me dokonce i z posty dokonce volaly a rikaly mi v kolik to zhruba dovezou . Hledel sem jak z jara , dovezl me to postak o pul osme vecer ,kdy uz je u nas posta i zavrena :D

Jj dost to ocenuju, vetsinou u nas postacky ani nezvonili, takzeikdyz jsem byl nahodou doma, musel jsem si proto jit jak blbec na postu a nejhorsi je, ze ten den to tam maj vzdy az po sesty, tohle je velke plus pro ceskou postu, udelali mi radost :)

Odesláno
no a ja pokud se nepletu, myslim, ze zas na poste v 03:19 tezko nekdo byl :D Tzn jen tahaj lidi za nos, a s balikama tam pojedou tak dnes k veceru kolem 18hodiny na postu :D

Ale xzone napsal ze v 3:19 vyexpedoval... tzn.vytahl ze skladu atd. nikde nepsali ze to v 3:54 (u mne) dali na poštu...mohli to poslat cca v 8 ráno a nebo teprve ted.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu