onefootman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 nevíte kdy to posílá xzone?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Xzone to posila podle toho o jakeho jde distributora, ale vždy tak, aby ti to v den kdy to vychazi prislo, ale znas ceskou postu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jj znam,ale poslední dobou mě příjemně překvapuje...takže když se dá ta hra koupit už zítra tak bych to teoreticky mohl dostat zítra? resp.pozítří? objednával jsem u xzone poprvé,takže úplně nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Pri objednavce z Xzone, jsem to mel vzdy v den vydani doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Taky mi to nikdy neprislo pozdeji, spis drive, takze s tim pocitej, ikdyz uz ti museli napsat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Taky mi to nikdy neprislo pozdeji, spis drive, takze s tim pocitej, ikdyz uz ti museli napsat.... akorát mi napsali , že budě v češtině a to byl od nich poslední mail....tak uvidim,díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 akorát mi napsali , že budě v češtině a to byl od nich poslední mail....tak uvidim,díky za info. tak jsem dostal mail od xzone, že dnes odeslali (v 3:54).a že do 1 až 2 dnů to přijde...no to jsem teda zvědavej... edit : malé srovnání x360 a ps3 verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 tak včera JRC odeslalo a ted tu zvonil PPL aa je to doma Limitka i s trikem BF3 :D jdu instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Sakra to mě to odeslali dneska v noci v 03:19 ale pošta nezvoní :D (xzone) jinak novys mohl bys mi říct až budeš mít čas kolik je právě online lidí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Sakra to mě to odeslali dneska v noci v 03:19 ale pošta nezvoní :D (xzone) jinak novys mohl bys mi říct až budeš mít čas kolik je právě online lidí ? mam ten stejnej problem.... premejslim ze na postu zavolam,ale asi to nebude mit smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 sis to nechal poslat poštou jo? tvl pošty maj tak 3dny spoždění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 njn... chybama se člověk učí :) se pomalu dávám na dráhu poctivého hráče co si hry kupuje - tak se to učim :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 tak jsem zapnul singl DVD a hned update 167MB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 nyní instalace HD textur 1,5 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No to s tim xzonem me prekvapuje, posta neni posledni dobou tak strasna, minuly patek jsem si u jrc kupoval batmana s postou a prekvapive mi zavolala a ten den prijel postovni kuryr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 posta pustila novou sluzbu, kdyz do 10:00 podas balik v praze, tak jeste ten den ho doruci... nevim jestli to funguje vostatnich mestech, ale mezi mestama to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 I ta jejich nova expresni sluzba je dobra . V den kdy ti to doruci ti prijde rano sms , nebo me dokonce i z posty dokonce volaly a rikaly mi v kolik to zhruba dovezou . Hledel sem jak z jara , dovezl me to postak o pul osme vecer ,kdy uz je u nas posta i zavrena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No xzone to podal v 03:19 v noci co pokud se nepletu je před 10:00 a balík ? nikde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Tak, email mi sice neposlali, ale na xzone.cz je napsané že je to vyexpedované, tak snad to zítra příjde - každopádně můžu hrát až 27.10., nebo snad až 28.10.? (budu mít PC verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No xzone to podal v 03:19 v noci co pokud se nepletu je před 10:00 a balík ? nikde :D no a ja pokud se nepletu, myslim, ze zas na poste v 03:19 tezko nekdo byl :D Tzn jen tahaj lidi za nos, a s balikama tam pojedou tak dnes k veceru kolem 18hodiny na postu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 I ta jejich nova expresni sluzba je dobra . V den kdy ti to doruci ti prijde rano sms , nebo me dokonce i z posty dokonce volaly a rikaly mi v kolik to zhruba dovezou . Hledel sem jak z jara , dovezl me to postak o pul osme vecer ,kdy uz je u nas posta i zavrena :D Jj dost to ocenuju, vetsinou u nas postacky ani nezvonili, takzeikdyz jsem byl nahodou doma, musel jsem si proto jit jak blbec na postu a nejhorsi je, ze ten den to tam maj vzdy az po sesty, tohle je velke plus pro ceskou postu, udelali mi radost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 no a ja pokud se nepletu, myslim, ze zas na poste v 03:19 tezko nekdo byl :D Tzn jen tahaj lidi za nos, a s balikama tam pojedou tak dnes k veceru kolem 18hodiny na postu :D Ale xzone napsal ze v 3:19 vyexpedoval... tzn.vytahl ze skladu atd. nikde nepsali ze to v 3:54 (u mne) dali na poštu...mohli to poslat cca v 8 ráno a nebo teprve ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Sakra uz se na to tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 A kdo ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Chci se zeptat kdo uz hrajete multiplayer : jak je to s těma stíhačkama? jeden řídí,druhej střílí nebo jak? zkrátka můžete sem někdo napsat i dojmy ? a co se týká těch letounů,na kolika mapách by měli být?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.