moryk Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2011 Origin vůbec nepotřebuješ. Pokud jsi hrál už nějakou hru od EA tak máš i u nich účet, tačí se přihlásit na mail vázanej k tomu EA uctu na battlelogu a je to. Citovat
Xmatrix Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2011 tak jsem stahnul orgin do pc,prihlasil jsem se na svuj EA ucet bez problemu,pak se mi zobrazila i ID jmenovka live profilu tomas83cz,v tu chvili jsem myslel ze mam vyhrano,kdyz si v orginu kliknu na polozku moje hry nic tam neni,v xku mam origo limitku tak jak je to mozny???pak se chci lognout do www.battlelogu.battlefield.com a porad nic,uz opravdu nevic co dal,asi jsem uplnej mamlas!!!!!!!!!!!! no nevim me stacilo jen zadat email a heslo z jakym se prihlasuju na xbox.com (tzn na profil své konzole) a jelo to hned. Každopadně nejdříve musím použít heslo ktere je v originalni hre a zadat ho primo ve hre na xku Citovat
tomas-fish-cz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2011 no nevim me stacilo jen zadat email a heslo z jakym se prihlasuju na xbox.com (tzn na profil své konzole) a jelo to hned.Každopadně nejdříve musím použít heslo ktere je v originalni hre a zadat ho primo ve hre na xku ovsem ze zadavam email a heslo jak live profilu a take email a heslo EA profilu,v xku jsem kod pro limitku zadal,porad to nejde,budu muset napsat na EA,nevite jak se dostat primo na operatora?navic kdyz si kliknu na Forgot password? zadam email,zmeni heslo a stejne se neprihlasim,nechapu Citovat
Umberto Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2011 tak jsem pěkně nasranej, po update hry jsem chtěl pokračovat v kampani na HARD a napsalo mi to že moje data jsou poškozený takže jsem musel začí hrát celou kampaň od znovu a když jsem zase zapnul hru tak hádejte co...zase mi to napsalo že jsou poškozený data a že zase musím hrát hru od začátku, fakt podělaný EA. to dokáže opra vdu nasrat. Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2011 Tjn, nebo ty jejich jednodenní výpadky BC2, na pár hodin se ti vynulovali staty a pak zase jedeš odtamtud, kde jsi byl předtím (MP)... Citovat
Umberto Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2011 tak jsem pěkně nasranej, po update hry jsem chtěl pokračovat v kampani na HARD a napsalo mi to že moje data jsou poškozený takže jsem musel začí hrát celou kampaň od znovu a když jsem zase zapnul hru tak hádejte co...zase mi to napsalo že jsou poškozený data a že zase musím hrát hru od začátku, fakt podělaný EA. to dokáže opra vdu nasrat.stalo se to tady taky někomu??? Citovat
Zlobo Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2011 Mě se to stalo u Gears of War 3... Ale tam stačilo dát výběr kampaně, od jaký části a jelo to dál. Citovat
KoubaS Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Cau chci se zeptat v MP je na výběr předvolba a je tam normální hardcore a pěchota muže te mít k čemu to slouží a jakej je mezi nima rozdíl thx..... Citovat
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 HC je proste vetsi HC, zadna mapa a lidi rychlejc umiraj, pechota je zase proste pechota a jen pehota bez vozidel ;) Citovat
Kociq Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Čaute, chci se zeptat jak je to v novém Battlefieldu 3 s hitboxama ? U Bad Company 2 mi to přišlo docela nepřesné, je to ve trojce lepší ? 8) Citovat
tonda1468626791 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Nějaký tip na míření ? :cheesygrin: Je to moje první střílečka na xbox a vůbec nemůžu nic trefit .. dal jsem si minimální sensitivity ale otáčím se pomalu jak :blejt: Citovat
Kociq Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Nějaký tip na míření ? :cheesygrin: Je to moje první střílečka na xbox a vůbec nemůžu nic trefit .. dal jsem si minimální sensitivity ale otáčím se pomalu jak :blejt:Asi mi to bude dělat taky problém, taktéž to bude moje první FPS (multiplayer) hra. Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 První FPS hra - WTF?! Myslíš na konzoli, ne snad celkovē ne? Citovat
Kociq Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 První FPS hra - WTF?! Myslíš na konzoli, ne snad celkovē ne?Samozdřejmě, já už jsem hrál FPS hry ještě když ty jsi za sebou tahal kačera :P Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Sry za OT, ale kolik ti je? :lol: Citovat
Kociq Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Sry za OT, ale kolik ti je? :lol:Máš PM, nebude tu zbytečně spamovat ;) Citovat
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 tipuji tak 8let ,ale 8letej kluk to má v ruce tak kolem 45let?? Citovat
Kociq Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 tipuji tak 8let ,ale 8letej kluk to má v ruce tak kolem 45let??Ty se do toho vůbec nepleť! S rockyzzem jsem si to vyřídil v PM omluvil jsem se mu jestli jsi to vzal nějak osobně, ale píšeš tu další zbytečný OT. :dozey: Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Novys, co máš z oRmem za prob? :D Citovat
Rest Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 U Battlefildu 3 jsem měl taky docela problém s mířením a střílením. A to už mám pár stříleček za sebou. Ted hraju CoD:MW3 a tam mi to přijde o dost lepší. Citovat
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 předtim se tady řešil ten manuál u DVD a u COD MW3 je to taky jen cár papíru. jinak pro mě hra roku je BF3.nedal by někdo CO-OP battla na Hard jak jinak Citovat
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 at dělám co dělám nejde mi dostat stuhu pozorovatele-označit 5 lidí s asistencí Citovat
Umberto Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 BF3 jako první FPS je dots těžká, nemá odladěné aimasist, ale já to stejně hraju na hard a tam asist není. Jestli někdo chce začít na xku s FPS tak doporučuju opravdu COD MW1-3 Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 Umbe, on si dělal jen srandu ;) Jinak, v kolik tu budeš dneska? Že by jsme dali ten spec ops. Citovat
Umberto Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 Umbe, on si dělal jen srandu ;)Jinak, v kolik tu budeš dneska? Že by jsme dali ten spec ops. dneska kolem půl páté a potom tak od půl desáté večer. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.