Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
na Hard to zas tak krátký není :D zatim mam z toho 900G :D už mi chybej asi jen 4ajchy
to je fakt že to na HARD zase tak krátký není, obzvlášť když ti to dvakrát napíše, že uložená pozice je poškozená a musíš to hrát znovu jako já. Ti povím to pěkně nas..... když už máš za sebou 3/4 hry na HARD a potom ti to napíše tohle. Pomohlo až nová instalace hry na HDD.
Odesláno
A jaké vám chybějí? Tipuju že to bude Colonel (aka dosáhnout rank 45) a něco z Coop nebo SP na Hard :D
v koopu ten stemi odstrelovackami,vsechny stuhy v multaku, level 45, a v singlu dat tu misi se stihackou tak abych kazdeho nepritele sestrelil na první výstřel

---------------

pokud by nekdo potreboval pomoc s coop misí oheň z nebes (fire from the sky) na hard dejte vědět jsem dobrý pilot :)

Odesláno
v koopu ten stemi odstrelovackami,vsechny stuhy v multaku, level 45, a v singlu dat tu misi se stihackou tak abych kazdeho nepritele sestrelil na první výstřel---------------pokud by nekdo potreboval pomoc s coop misí oheň z nebes (fire from the sky) na hard dejte vědět jsem dobrý pilot :)
Tak tebe bych potrebovala, protoze litat je asi to jedine co mi fakt nejde!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu