Novys106 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 na Hard to zas tak krátký není :D zatim mam z toho 900G :D už mi chybej asi jen 4ajchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 na Hard to zas tak krátký není :D zatim mam z toho 900G :D už mi chybej asi jen 4ajchyto je fakt že to na HARD zase tak krátký není, obzvlášť když ti to dvakrát napíše, že uložená pozice je poškozená a musíš to hrát znovu jako já. Ti povím to pěkně nas..... když už máš za sebou 3/4 hry na HARD a potom ti to napíše tohle. Pomohlo až nová instalace hry na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Jak dlouho jsi hrál MP? A co ty bugy? Přehlížíš je? :D MP jsem jeste nehral, bugy sem tam, ale fakt ta hra za to stoji, je fajnova a s GOW3 dve nej pecky roku. Jeste Skyrim testnu jak bude a RAGE je pro me pekna sr..ka. John to pekne pos..l, zlatej Doom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Kozel, už se proti tomu začali nějak bránit ne? Netuším. Asi před týdnem jsem vysomroval na Skate 3. (share pack) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Dotaz, povedlo se někomu přihlásit na ten battle log - battle feed ? :) Děkuji za návod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Dotaz, povedlo se někomu přihlásit na ten battle log - battle feed ? :) Děkuji za návod ... Já jsem se jen lognul na battlelog z beta, co jsem hrál na PC a účet na xlive mám na stejný mail, tak mi to nahodilo úplně samo. v tom ti asi nepomůžu. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 musíš tam napsat mejla na kterym máš učet xka.pokud ti to nejde tak tam zavolej a oni to udělaj.mě to teda funguje bezproblému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 jinak opravnej patch na BF3 by měl být do 14dnů :D na PC už je .na konzole nějak do tech 14dnů.ale už se těšim na Back to Karkan-a doufám že tam přibudou i ajchy bo mi chyběj jenom 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Jaké ti chyběj??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senator Vanous Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Paříte někdo MP s něčím jako je xim3 ? Nebo jedeme všichni na gamepadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Myslím že většina jede myš a klávesnice nebo gamepad, a to je nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 na xboxu s gamepadem a na pc hraju myš+klavesnice a gamepad jenom v letadle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senator Vanous Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Myslel jsem přímo hráči XBOX360, nebo jinak není možný, že mě všichni tak dávaj :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Je to hlavně o zvyku, dřív mě taky dávali šíleně, ale po chvíli si zvykneš a začneš to dávat, ber to tak, že fotbal taky neumíš hned, sice si zakopeš, ale moc si nezahraješ .D tak trénuj a trénuj :) já na to teďka nemám moc času, takže taky zaostávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jinak opravnej patch na BF3 by měl být do 14dnů :D na PC už je .na konzole nějak do tech 14dnů.ale už se těšim na Back to Karkan-a doufám že tam přibudou i ajchy bo mi chyběj jenom 3 . mě ještě 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 A jaké vám chybějí? Tipuju že to bude Colonel (aka dosáhnout rank 45) a něco z Coop nebo SP na Hard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 A jaké vám chybějí? Tipuju že to bude Colonel (aka dosáhnout rank 45) a něco z Coop nebo SP na Hard :D v koopu ten stemi odstrelovackami,vsechny stuhy v multaku, level 45, a v singlu dat tu misi se stihackou tak abych kazdeho nepritele sestrelil na první výstřel--------------- pokud by nekdo potreboval pomoc s coop misí oheň z nebes (fire from the sky) na hard dejte vědět jsem dobrý pilot :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 mě Colonel,CO-OP sniper clear,SinglPlayer fire from the sky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jak jako Support muzu ozivovat spolubojovniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jak jako Support muzu ozivovat spolubojovniky? nemuzes to dela assault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 v koopu ten stemi odstrelovackami,vsechny stuhy v multaku, level 45, a v singlu dat tu misi se stihackou tak abych kazdeho nepritele sestrelil na první výstřel---------------pokud by nekdo potreboval pomoc s coop misí oheň z nebes (fire from the sky) na hard dejte vědět jsem dobrý pilot :)Tak tebe bych potrebovala, protoze litat je asi to jedine co mi fakt nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Potřebovala, potřebovala, ale on právě potřebuje někoho dobrého jako je on :D Jinak, když už se bavíte o těch assaultech atd, tak mě pěkně štve že je to udělané tak že assault oživuje, support dává ammo a tak, v BC2 to bylo mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 To už tady křičim třičtvrtě roku Rocky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 a taky ze assault nema v zakladu moznost granatometu, ale jen jako vymenu misto lekarny :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 je to 1 000 000x tak lepší než v BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.