Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ty potřebuješ 100 nebo 200 nábojů abys někoho zabil?

Ne proč? Jen říkám že medik s LMG byl zlo, ale menší než Assault s lékárničkou a defibrilátorem.

A ano mám rád 200 nábojů v zásobníku, nemusím pořád přebíjet...

BTW Battlefield 1943 pozítří dodatečně ke stáhnutí pro majitele BF3 http://1943redemption.battlefield.com/. Sice už ho budu mít třikrát ale co :D

Odesláno
Ne proč? Jen říkám že medik s LMG byl zlo, ale menší než Assault s lékárničkou a defibrilátorem.

A ano mám rád 200 nábojů v zásobníku, nemusím pořád přebíjet...

BTW Battlefield 1943 pozítří dodatečně ke stáhnutí pro majitele BF3 http://1943redemption.battlefield.com/. Sice už ho budu mít třikrát ale co :D

To je jako provokace, psat to do xbox tematu? :D:D:D

Odesláno

No zrovna Battlefield: Vietnam je i podle většiny hráčů jeden z nejhorších BF, každopádně se to nedá z kvalitama BF 1942 či BF2 vůbec srovnávat.

Heroes je bohuzel pay2win hra ty co maj to zaplaceny maj super staty ja ted zacal s TF2 a rekl bych ze to je lepsi ikdyz u heroes sem se taky proklate bavil icon_smile.gif

Já si myslim že TF2 je luxusní hra a že jí docela zkazily tím že tam přidaly miliardu různých zbraní, klobouků a dalších kravin, a je to taky dost o tom kdo má lepší zbran, ale furt je to o dost vyrovnanější než ten BF:Heroes.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu